Carite
Annonce
Sundhed

Carite Sport har fokus på funktion og pasform

12. august 2019
ANNONCE
Foto: Carite Sport
Træningstøj skal både være rart at have på og passe til ens krop – og det har Carite Sport stor erfaring med. Se blandt andet disse fine nyheder fra sportsmærket, som har eksisteret siden begyndelsen af 1930’erne.

Se tre nyheder fra Carite Sport

Træningstøj skal være komfortabelt og konstrueret, så det passer til ens størrelse og figur, uanset om det er en størrelse 36 eller 50. Det skal være funktionelt og give den rette ydeevne – og det er netop det, Carite Sport har masser af erfaring med.

Siden 1934 har firmaet nemlig designet funktionelt og smart træningstøj til kvinder. I år har Carite lanceret disse lækre træningsnyheder, hvor fokusset også er på kvalitet, design og pasform:

Diana Tee

https://imgix.femina.dk/carite-annonce-diana-tee.jpg

En løstsiddende T-shirt, der følger din krops kurver og virker svedtransporterende. Fås i str. 36-50 til 320 kr.

Dineke Knee Tight

https://imgix.femina.dk/carite-annonce-tights.jpg

Træningsbukserne er med elastisk polyamidstof, så de er ekstra behagelige at have på, og har et bredt elastisk bånd i taljen, der øger komforten. Fås i str. 36-48 til 440 kr.

Charlotte Tee

https://imgix.femina.dk/carite-annonce-charlotte-tee.jpg

Denne fitness-T-shirt er god til sport og fritid, da den er behagelig at have på, har et loose fit og tørrer hurtigere. Fås i str. 36-50 til 320 kr.

Carite er hovedsponsor på SØNDAG Ballroom Fitness

I år er Carite Sport hovedsponsor for SØNDAG Ballroom Fitness. Hos Carite Sport glæder de sig til at møde et væld af dejlige danseglade deltagere i både Kolding og Ringsted, hvor de vil være til stede med gode tilbud fra et udvalg af deres kollektioner. Lær Carite Sport bedre at kende, og shop deres sportstøj på www.carite.dk

Til SØNDAG Ballroom Fitness får alle deltagere også en lækker T-shirt fra Carite Sport til en værdi af 300 kr.

Læs også