Carite Sport
Annonce
Sundhed

Carite Sport fokuserer på komfortabel pasform

28. august 2019
ANNONCE
Foto: Carite Sport
Carite Sport lægger vægt på, at træningstøj skal være funktionelt, komfortabelt og giver dig den rette ydeevne. Her kan du blive klogere på, hvordan du finder det træningstøj, der passer til netop dig.

Læs mere om Carite Sports pasform

Carite Sport har designet træningstøj siden 1934 og lægger vægt på, at træningstøj skal være funktionelt, komfortabelt og giver dig den rette ydeevne. Alle Carite Sport-styles er markeret med tekniske ikoner, som beskriver, hvad netop den style gør for dig, og så har de tre forskellige fittings: Tight, Comfort og Loose. På den måde kan du fi nde netop det træningstøj, der passer bedst til dig uanset størrelse og form, da de fl este styles går fra størrelse 36 til 50.

https://imgix.femina.dk/carite-tight-fit.jpg

TIGHT FIT er tætsiddende, har de bedste tekniske færdigheder og understreger dine former.

https://imgix.femina.dk/carite-comfort-fit.jpg

COMFORT FIT har kropsfacon ved at følge kroppens kurver og har fleksibel vidde, som både er komfortabelt og afslappende at have på.

https://imgix.femina.dk/carite-loosefit.jpg

LOOSE FIT er både længere og bredere samt nedtoner kroppen.

Carite er hovedsponsor på SØNDAG Ballroom Fitness

I år er Carite Sport hovedsponsor for SØNDAG Ballroom Fitness. Hos Carite Sport glæder de sig til at møde et væld af dejlige danseglade deltagere i både Kolding og Ringsted, hvor de vil være til stede med gode tilbud fra et udvalg af deres kollektioner. Lær Carite Sport bedre at kende, og shop deres sportstøj på www.carite.dk

Til SØNDAG Ballroom Fitness får alle deltagere også en lækker T-shirt fra Carite Sport til en værdi af 300 kr.

Læs også