https://imgix.femina.dk/media/cec6e322cda1427398cd0664ee9e1589.jpg
Stil

Versace skal designe efterårets H&M-kollektion

21. juni 2011
af Charlotte Hallbæck
Lanvin, Karl Lagerfeld, Jimmy Choo og Stella McCartney – listen over topdesignere, der har indgået samarbejde med H&M er lang. Nu har den svenske gigant netop annonceret det næste designsamarbejde. Det kommer til at blive Versace, der star for efterårets it-kollektion.

Til efteråret bliver der igen rift om H&Ms tøj, for det bliver det italienske modehus Versace med den kreative direktør, Donatella Versace, i spidsen, der kommer til at stå for den næste it-kollektion hos H&M. Ifølge modegiganten vil den eksklusive kollektion være en nyfortolkning af klassiske Versace-designs, og den vil være fuld af læder, print, farver og eksklusive materialer til de sædvanlige gode H&M-priser.

- Jeg er meget begejstret for at indgå et samarbejde med H&M og at få mulighed for at nå deres brede publikum. Kollektionen vil være indbegrebet af Versace, og den vil være perfekt til H&M og Versace-fans overalt, siger Donatella Versace.

Læs også: H&M åbner ny og forbedret webshop

Kollektionen vil være tilgængelig fra den 17. november i omkring 300 butikker verden over, samt på hm.com. Derudover har Donatella Versace også designet en pre-spring kollektion for H & M, som vil være tilgængelig på hm.com fra 19. januar 2012.

Læs mere på hm.com

Læs også