https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/mode/trinny-og-susannah/1307-mit-nye-jeg-julia/1307-mit-nye-jeg-foer-art-copy.jpg
Stil

Trinny og Susannah: Se Julias forvandling

14. februar 2013
af Sandie Winkel
Foto: Krestine Havemann
Julia har tabt 60 kilo og er samtidig blevet single, så hun har oplevet et par markante skift i sit liv. Hun drømmer om kropsnære kjoler, høje hæle, røde læber – og at være en sexet kvinde, der med stil og udseende signalerer, at hun er klar til datingmarkedet. Dét er en smal sag for Trinny og Susannah

Kropstype: Cello

Navn: Julia Sørensen
Alder: 31 år
Profession: Studerer til socialrådgiver
By: Odense

Stiltips
Julia er cello, og celloen har brede skuldre og en kort talje. En V-udskæring bryder skulderbredden og tilpasser den hofterne. Kjolens facon og rynkerne over maven forlænger taljen. Julia er en ung, smart kvinde, og med sin korte frisure kan hun sagtens bære en feminin kjole i så stærk en farve, uden at det bliver for meget. Dog har Trinny og Susannah bevidst valgt, at kjolen slutter under knæet, da hun er en "dame" og ikke skal ud i noget lårkort. Celloen skal ikke overpynte sig med en masse smykker, men helst vælge et par statement-øreringe, der også tager fokus væk fra skuldrene. Dette er Julias frisure igen perfekt til.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/ea471a060c924bf0a1a54ad4ba796fa1.jpg

Julia før

Hvordan har oplevelsen som helhed været?
- Overvældende! Lige fra det første møde med Trinny, hvor
hun var meget direkte, over dagen med selve makeoveren og til at se resultatet på storskærm. Men det mest overvældende var, da jeg så salen med alle de mennesker, der vidste, hvordan jeg så ud, inden jeg selv havde været forbi et spejl. Da jeg fik øje på min veninde, indhentede alle oplevelser mig - og tårerne begyndte at trille. Det var ganske enkelt så vildt!

Hvad har overrasket dig mest?
- Det overraskede mig mest, at de kunne ramme så meget plet med mig og den stil, jeg i bund og grund har. Jeg kan godt lide jeans og flade sko, men vil gerne vise min nye, slanke krop frem i kjoler og hæle. Jeg har ikke tabt mig 60 kilo for at gemme mig bort.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/a343dccb428d40e5b371cebb34be90c5.jpg

Hvilket tip var det mest brugbare?
- At jeg bør bære rene linjer, der passer til mine markerede ansigtstræk.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/35d7d145aeab408b9756d743b27db1ae.jpg

Julia efter

Hvordan ser din hverdag ud i dag?
- Jeg skal stadig have ret mange størrelser med ind i prøverummet - det er nemt at falde i den gamle fælde med lidt for løse bukser, men nu hvor jeg er opmærksom på mine problemområder, synes jeg, jeg er blevet god til at finde tøj, der passer til både krop og stil. Det var en øjenåbner at få en så stram kjole på - jeg kan faktisk bære det!
Hvad har oplevelsen betydet for dig?
- Jeg var lige gået fra min mand efter 10 års forhold, havde tabt 60 kilo og valgt at skifte uddannelse, da jeg meldte mig til Trinny & Susannahs program. Jeg havde brug for en ny start - og hvem er bedre til at sparke det i gang end Trinny & Susannah? Jeg har jo set alle deres programmer og vidste, der ventede sandheder serveret med ligefremhed, humor og kærlighed. Det var det spark, jeg havde brug for - på alle planer.

Tip til hår og makeup
Julias ansigtstræk er blevet langt mere fremtrædende efter det store vægttab, så hun skal bruge lidt ekstra tid på at fremhæve ansigtets smukke former med blush, highlighter og et strejf af solskinspudder.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/58128e7a3fca43dba2fb0ffc277e3a18.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/171b978fa28042e6b830480a8547b68a.jpg

Se flere fantastiske forvandlinger i galleriet herunder

Læs også