https://imgix.femina.dk/media/article/1425-fitbay.jpg
Stil

Slip for fejlkøb: Fitbay finder tøj til din kropstype

23. juni 2014
af webredaktionen
Gider du ikke netshoppe, fordi du altid ender med forkerte størrelser, eller passer tøjet bare ikke til din krop? Fitbay er en ny tjeneste, der tilpasser udvalget til dine kropsformer

De fleste, der har prøvet at netshoppe, ved, at en str. 38 ikke altid bare en str. 38 – måske har man en smal talje, men mere fylde på lårene, eller måske har man brede skuldre og en lille barm. Så kan jeans’ene være for løse i taljen på grund af den smalle talje, eller trøjen kan være for smal i skuldrene. Og sådan er der faktisk mange af os der har det – for ifølge en undersøgelse fra Credit Suisse bliver 40 % af alt tøj købt på internettet returneret igen.

At det kan være irriterende altid at føle, at man tager en chance ved at købe tøj på nettet, prøver den nye tjeneste Fitbay at råde bod på nu. Tjenesten, der er gratis at benytte, gør det nemlig muligt at filtrere søgningen, så man kun bliver præsenteret for de brands, der er anbefalet til ens unikke kropsform.

Kender du ikke din kropstype? Brug FEMINAs kropstypeberegner

Personaliseret side

Fitbay er sat op på baggrund af et socialt netværk, som man tilmelder sig. Netværket bruges til at segmentere brugere med ens kropstyper og stilpræferencer i små grupperinger. Når man opretter sin profil, giver man samtidig Fitbay nogle simple informationer i form af f.eks. højde, vægt og form, samt information om pasform på produkter og mærker, man allerede har i klædeskabet. På baggrund af de informationer kan tjenesten så levere en personaliseret side med brands og produkter, der er anbefalet af andre brugere, man deler kropsform med. Smart!

Læs mere om Fitbay her

Læs også