https://imgix.femina.dk/media/a01005b386d0492ba99890db6b81cca6.jpg
Skønhed

Undgå kemikalier i blodet med Rudolph Care

18. oktober 2011
af Redaktionen
Q elsker produkter der er gode for vores hud

En af de konkurrencer der fik utrolig god feedback her på Q.dk var, konkurrencen hvor i kunne vinde produkter fra Rudolph Care. Over 600 personer deltog, men desværre kunne vi kun give en præmie til to heldige vindere.

Noget af det vi dog er rigtig stolte af at kunne tilbyde jer alle er, muligheden for at købe den fantastiske hudplejeserie fra Rudolph Care, direkte i Qshoppen.

Historien om Rudolph Care
"Jeg var gravid og lykkelig, da Greenpeace i 2006 som et led i en stor kemikampagne testede min krop og mit blod for skadelige stoffer. Selv om jeg var den næstyngste af otte testpersoner, var jeg den, der havde flest kemikalier i blodet.


Mange af stofferne var bevist skadelige og hormonforstyrrende eller mistænkt for at være det, og midt i glæden over at skulle have mit første barn blev jeg chokeret og oprørt, da jeg fandt ud af, at mange af de skadelige kemikalier kom fra skønhedsprodukter - fra alle de lækre, kostbare cremer, olier, sæber og tonere, som jeg havde forkælet mig selv med i årevis. Eller rettere troede jeg havde forkælet mig selv med. For i virkeligheden havde jeg gjort det modsatte.


Spar fragten i Qshoppen ved
køb over 500,-

Testen fik mig til at kigge langt efter nye produkter. Det skulle være slut med skadelig kemi i skønhedens navn. På den anden side ville jeg ikke undvære min daglige luksus, de fine dufte og de smukke emballager, som fuldender oplevelsen. Jeg syntes ikke, det var urimelige krav, men ligegyldigt, hvor jeg ledte, fandt jeg ingen produkter, som levede op til det, jeg ønskede mig mest; høj kvalitet med aktive ingredienser, eksklusiv og giftfri luksus.

En sommermorgen, hvor luften var klar og modet umuligt kunne svigte mig, besluttede jeg derfor at tage sagen i egen hånd. Jeg ville selv skabe det, jeg manglede. Resultatet er Rudolph Care - en serie af eksklusive skønhedsprodukter, som på alle måder er den rene luksus krydret med de aktive ingredienser, som skal til for at huden næres og plejes korrekt. Jeg bruger selv alle produkterne, fordi jeg gerne vil være fri for ingredienser, som kan skade mig, min fremtid og mit miljø.

Som de første skønhedsprodukter i verden er Rudolph Care både SVANEMÆRKET og ECOCERT-certificeret. Rudolph Care er begyndelsen på en god slutning.

Nu kan du forkæle dig selv med god samvittighed.
Andrea Elisabeth Rudolph"

Kilde: rudolphcare.dk

Rudolph Care til dig

Er du interesseret i Rudolph Care produkterne, kan du gå direkte til oversigten her, eller du kan kigge igennem galleriet herunder, hvor vi guider dig til alle produkterne i serien.

Læs også