https://imgix.femina.dk/media/article/1820-tyndt-haar-prim.jpg
Skønhed

Tyndt hår: Her er de bedste tips til et fyldigere hår

23. maj 2018
af Lene Hussmann
Foto: PR
Er du træt af tyndt, slasket og fladt hår? Her får du de bedste råd til, hvordan du får fyldigere hår.

6 tips til at gøre tyndt hår fyldigere

1. Start allerede i badet

Når du skal arbejde fylde ind i dit hår og skabe en god volumen, så gælder det om at starte allerede i badet. Brug en god shampoo og balsam med volumen. Brug en god root lift og en volumen foam, inden du føntørrer håret. Brug gerne en rundbørste under din føntørring, så du hjælper til med at løfte håret.

Det gode ved en root lift er at den indeholder en volumengivende sammensætning, der giver et løft til hårrødderne og fylde i længderne, når du føntørrer håret. Mange root lift sprays indeholder desuden en varmebeskyttelse, så dit hår bliver skånet under varmestylingen, hvilket er vigtigt at huske, hvis håret skal fremstå sundt og velplejet.

https://imgix.femina.dk/1820-tyndt-haar-volume.jpg

Add Volume Root and Body Lift, KMS, 200 ml, 199 kr.

Føntør håret til mere fylde

Mange af os springer føntørringen over i travlheden om morgenen. Men selvom det faktisk også slider på håret at føntørre det, så er det altså også noget af dét, der giver håret volumen. Husk at føne håret mod hårstråenes groretning, så får du mest fylde.

https://imgix.femina.dk/1820-tyndt-haar-foen.jpg

Hårtørrer, Dyson Supersonic, 2.999 kr.

Køb en rundbørste

Anskaf dig en god børste. Mange tænker at en børste er en børste, men faktisk er der stor forskel på, hvad en børste kan gøre for dit hår. En god gammeldags rundbørste er særlig god, når du vil skabe volumen.

https://imgix.femina.dk/1820-tyndt-haar-scalp-boerste.jpg

Skab fald i længderne

Hvis du har lidt længde i lokkerne, så lav bølger i dit hår. Det skaber fylde, og gør det lettere for dig at ruske op i håret, så du undgår en flad frisure. Desuden får det dit hår til at syne tykkere. Når du skal lave fald i håret er redskabet ikke så afgørende. Du kan skabe fald med et krøllejern, bruge dit glattejern som krøllejern, eller rulle håret op eller flette det, mens det stadig er en anelse fugtigt, for senere at ryste det løst igen.

https://imgix.femina.dk/1820-tyndt-haar-jern.jpg

Babyliss Easy Curl Syl Curl Iron, 400 kr.

Spis dig til sundt hår

Mange faktorer spiller ind på dit hårs sundhed. Hormoner, graviditeter og stress er bare nogle af de ting, der kan have indvirkning på dit hår og gøre det tyndt, livløst og slasket. I helsekostbutikker, materialister og i større supermarkeder kan du få kosttilskud målrettet håret.

https://imgix.femina.dk/1820-tyndt-haar-gummies.jpg

Hair Volumen Gumies, New Nordic, 189 kr.

Brug serum til hårbunden

Der findes forskellige serummer, der specifikt plejer hovedbunden og modvirker tidligt hårtab. Når din hovedbund er sund og fri for skæl og tørhed, har dine hårsække bedre mulighed for at skabe nye hårstrå. Et serum er simpelt at påføre og fedter ikke hovedbunden.

https://imgix.femina.dk/1820-tyndt-haar-scalp-serum.jpg
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_3.png

Læs også