https://imgix.femina.dk/media/article/1813-hudpleje-prim.jpg
Skønhed

Sådan får du din hud til at stråle

10. april 2018
af Mette Bundgaard
Foto: All Over Press m.fl.
Er din hud tør og trist oven på den lange vinter, kan du heldigvis gøre den glad igen. Se her, hvordan du hurtigt får fornyet frisk glød – fra top til tå!

3 GODE TIPS, TIL AT FÅ DIN HUD TIL AT STRÅLE

Skrub gløden tilbage Har din hud mistet noget af sin udstråling, har den som noget af det første brug for at komme af med de døde hudceller, for at den kan få ny, lækker glød. Når din hud er ung, afstøder den hurtigt gamle hudceller, men er du i den mere modne alder, så går det lidt mere sløvt med fornyelsen. Så hvis du vil have huden til at lyse op, må du i gang med at skrubbe, og det gælder både i ansigtet og på kroppen. Men du skal gøre det blidt, så du undgår irritationer. En gang skrub en gang om ugen eller hver anden uge er det mest optimale.
Ansigtet Ansigtshuden kan ikke klare lige så skrappe scrubs som kroppen. Så vælg her de blide af slagsen. Det en god idé at gå efter dem, der også plejer og tilfører fugt. Vær dog opmærksom på, om din hud bliver rød, irriteret eller ligefrem får små slibeskader. Hvis den gør det, kan du eventuelt blande peelingen eller scrub’en op med dit renseprodukt, så den bliver fortyndet. Kroppen En bodyscrub er ofte meget grovere end den til ansigtet og indeholder for det meste plejende olier, salt, sukker, knuste nøddeskaller eller jojoba-perler. Brug den en gang om ugen eller hver anden uge, så de friske celler kommer frem i lyset. En bodyscrub sætter gang i mikrocirkulationen i din hud, hvilket også hjælper på udskillelsen af affaldsstoffer og mindsker og forebygger cellulite, så det er bare med at komme i gang!
https://imgix.femina.dk/1813-hudpleje-body-1.jpg
Volcanic Exfoliator fra Bioeffect fjerner nænsomt de døde hudceller i ansigtet. Indeholder islandsk mikrokrystallinsk vulkanaske, kokosolie og plejende E-vitamin. 60 ml, 325 kr. Køb den her Badeanstalten Body- scrub Vilde Bær består af havsalt og tranebærkerner, der fjerner døde hudceller. Indholdet af plejende olier gør huden blød og glat. 200 ml, 139 kr. Køb den her Tromborg Treatment Enzyme Peeling Facial Mask exfolierer huden med økologisk kiwi, enzymer, ekstrakt af økologisk grapefrugt og fine jojoba-korn. Meget mild. 50 ml, 660 kr. Køb den her SE OGSÅ: De bedste hudplejeprodukter til din hudtype Giv huden fugt – og hold på fugten Den tørre hud, der mangler udstråling, kan blive toplækker igen med hudkærlige cremer, serummer og olier. For at rette op på balancen, beskytte hudens barriere og give huden fornyet glød, gælder det om at give huden masser af fugt og fedt i form af produkter med hydrofile ingredienser, hvilket blandt andet er hyaluronsyre, glycerin og karbamid, som alle har en virkning som fugtmagneter i hudplejen. Det vil sige, at de binder og holder på fugten, så huden får sin fyldighed tilbage. Det kræver altså fedt at holde på fugt!
https://imgix.femina.dk/1813-hudpleje-body-2.jpg
Karmameju Hope Body Oil 01 nærer din hud med mandel – og grapefrugtkerneolie samt masser af antioxidanter. Fedter ikke og giver frisk glød. 200 ml, 349 kr. Køb den her Giv huden fornyet udstråling og fugt med Caudalíe Resvératrol Firming Serum, der booster hudens egen produktion af hyaluronsyre. 30 ml, 500 kr. Køb den her Pai Skincare Age Confidence Cream Echium & Macadamia forbedrer fugtniveauet i huden, med sit indhold af hyaluronsyre. 50 ml, 540 kr. Køb den her
Få glød med shine I ansigtet Giv dit ansigt ekstra liv ved at bruge lidt shine eller highlighter, da det straks lyser op. Hvis din hud er nogenlunde rynkefri, kan du blande din foundation eller dagcreme med en primer, der indeholder lysende partikler, eller du kan lægge den oven på din dagcreme. Har du flere linjer, er det bedre at styre skinnet ved kun at lægge det oven på eller på toppen af din blush, under brynene, i tindingen og eventuelt på amorbuen. Tænk: Dér, hvor solen rammer naturligt. Pas på med at komme for tæt på rynkerne omkring øjnene, da de nemt bliver endnu mere fremhævet, når der kommer shine på. På kroppen Her er olier med shine eller finkornet glitter flot. Især smukt på skuldre, kraveben og ben. Kom den på, som når du smører en almindelig olie på kroppen. Der findes også bodycremer og lotions med shine. De er nemme at arbejde med og giver et flot resultat. Du kan også bruge din shine-stick eller shine i pudderform. Flot på skuldre og skinneben.
https://imgix.femina.dk/1813-hudpleje-body-3.jpg
Rudolph Care Golden Kiss Body Oil er fyldt med nærende olier tilsat et strejf af guldglimmer til kroppen. 50 ml, 395 kr. Køb den her bareMinerals Invisible Glow Highlighter giver din hud lysende glød med sit indhold af perlemor, 365 kr. Køb den her Hyper Real Glow Palette fra MAC indeholder 3 cremede glitrende highlightere, der giver et varmt skær og får din hud til at funkle, 435 kr. Køb den her LÆS OGSÅ: 5 fejl, vi begår, når vi fjerner makeup
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_3.png

Læs også