Moden kvinder, der tager mascara på
Skønhed

Mini-test af mascara: Find den, der passer bedst til dig

20. august 2018
af Aller Beauty. Redigeret til web
Foto: Panthermedia og PR
SØNDAG har i denne lille mini-test set nærmere på fire mascaraer, og om de holder, hvad de lover. Måske din nye mascara er i blandt?

Find den mascara, der passer bedst til dig

Vi har set nærmere på fire mascaraer, og om de holder, hvad de lover. Måske du kan finde en, der passer godt til dig.

Mascara 1:

Hvad: Lash- Expert Twist Brush, 245 kr. By Terry.

https://imgix.femina.dk/mascaratest-1-terry.jpg
https://imgix.femina.dk/mascaratest-1-terry-2.jpg

Det lover den: Dobbelt-effekt mascara, som kan indstilles i to positioner. Den første, hvor børsten er lige, giver længde og adskiller vippehår; den anden, hvor børsten er drejet, kommer mere produkt på vipperne og giver altså volumen. Indeholder desuden intense sorte pigmenter og vippeplejende olier.

Det gør den: Med denne mascara får du et produkt, der er utroligt nemt at arbejde med, både på over- og undervipper. Brugt helt almindeligt er resultatet lange, adskilte vipper med flot, naturlig volumen. Også konsistensen gør den nem at bruge; den er passende våd til, at man kan forme vipperne, uden at de udtørrer i løbet af nul komma fem – og alligevel undgår man, at den smitter af over og under øjnene.

Bonus:

Mascaraen har god holdbarhed i løbet af dagen, og den er forholdsvis let at fjerne.

Køb den her

LÆS OGSÅ: Guide: 4 trin til vidunderlige vipper

Mascara 2

Hvad: Waterproof False Lash XFiber Xtreme Resist. 150 kr. L’Oréal Paris.

https://imgix.femina.dk/mascaratest-2-loreal.jpg

Det lover den: En langtidsholdbar, vandfast mascara med en effekt som falske vipper. Modstår vind, vejr, tårer, sport og varme sommerdage.

Det gør den: Hvis du gør brug af begge børster i denne mascara, er du garanteret både lange og voluminøse vipper med et fint buk. Går du efter et naturligt look, er denne dog ikke det rigtige valg. Hvis du skal have det optimale ud af mascaraen – uden at vipperne klumperne en smule – kræves en garvet mascarahånd, da børsterne kan være en udfordring at arbejde med. Som mange vandfaste mascaraer er også denne en smule genstridig at fjerne. Til gengæld er du sikret en utrolig holdbar mascara hele dagen og aftenen med, som hverken drysser eller tværer ud.

Bonus: Påfør mascaraen med de to børster på et øje ad gangen. Ellers når det første lag at tørre ud, før du når til andet trin.

Køb den her

Mascara 3

Hvad: Standing Ovation Mascara Intense. 230 kr. Elizabeth Arden.

https://imgix.femina.dk/mascaratest-3-elisabeth-arden-2.jpg
https://imgix.femina.dk/mascaratest-3-elisabeth-arden.jpg

Det lover den: Intens farve, masser af fylde, ekstra længde og et løft af vipperne. Den fugtende formel, som plejer vipperne, skulle holde hele dagen uden at drysse eller tvære ud.

Det gør den: Kulsort og meget holdbar mascara, hvis konsistens er let flydende og nemt fordeles på vipperne med den store børste. Hvis vipperne fra naturens hånd er korte, forlænges og separeres de pænt, uden at det kommer til at se kunstigt ud. Mascaraen holder hele dagen uden drys eller klatter. Man kan sagtens give den et ekstra lag, hvis man skal ud om aftenen – heller ikke det giver nogen udtværing. Den er meget nem at fjerne.

Bonus: Vipperne forbliver bløde og fleksible. Det er en rar, naturlig fornemmelse.

Køb den her

Mascara 4:

Hvad: Mascara Volume Effet Faux Cils Flash Primer, 256 kr. Yves Saint Laurent

Mascara Volume Effet Faux Cils The Curler, 256 kr. Yves Saint Laurent.

https://imgix.femina.dk/mascaratest-4-primer-2.jpg
https://imgix.femina.dk/mascaratest-4-primer.jpg

Det lover den: Ved brug af primeren loves et fint buk, flot længde og volumen. Derudover skal den være med til at sikre holdbarheden. Følger man op med ’The Curler’ mascaraen, bliver der lovet intenst buede vipper, der holder dag og nat. Den buede side af børsten farver vipperne og giver volumen, mens den lyserøde kam løfter og separerer. De to kan købes hver for sig.

Det gør den: Til trods for, at den umiddelbart er nem at lægge, samt at primeren i den grad giver forlængede vipper, så opnår man desværre hurtigt et lidt makeuppet look med en smule klumper i vipperne. Hvis dette skal undgås, anbefales, at du med curl mascaraen starter med at bruge kammen og derefter børsten for at give volumen. Mascaraen har desuden tendens til at drysse i løbet af dagen. Det er dog muligt at opnå et fint resultat efter lidt træning.

Bonus: Prøv aldrig at lægge en ny mascara lige inden, du skal ud i byen. Alle nye mascaraer kræver tilvænning at lægge.

Køb primeren her

Køb mascaraen her

https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs også