https://imgix.femina.dk/media/article/isabella-rossellini-c-marc-antoine-coulon-for-lancome.jpg
Skønhed

Isabella Rossellini: 63 år og skønhedsmodel

10. marts 2016
af Redaktionen
For 33 år siden blev hun Lancömes ansigt. Nu er Isabella Rossellini vendt tilbage som muse for det franske skønhedshus igen, trods sin ikke helt unge alder

Isabella Rossellini og Lancôme genoptager samarbejdet og forfølger den helt særlige historie, der begyndte i 1983, da hun blev mærkets første ansigt og fortolkede dets værdier på sin egen personlige og moderne facon.

I dag er Isabella Rossellini 63 år og vil fremover være talsperson og muse for Lancôme og deltage ved særlige lejligheder og events.

Læs også: Det er HOT at være gammel - erfaring er blevet et ideal i sig selv

- Jeg er overvældet over at vende tilbage til Lancôme. Vores samarbejde har betydet meget i mit liv og det fylder mig med enorm glæde og store forventninger, at det nu bliver genoptaget. Jeg er helt bevidst om, at denne beslutning er større end mig: Det er et stærkt statement om Lancômes eksklusivitet og en hyldest til alle kvinder, siger Isabella Rossellini.

Isabella Rossellini er datter af to af filmhistoriens største ikoner – den italienske instruktør Roberto Rossellini og den svenske skuespiller Ingrid Bergman. Og Isabella Rossellini er selv et ikon i filmbranchen – en kulturel kvinde og en fri sjæl.

Læs også