pagehår kvinder med page
Skønhed

Inspiration til pagehår: 14 kendte kvinder med page

15. marts 2021
af Josefine Gammelgaard, Redaktionen
Udgivet første gang 21. september 2018. Foto: Mega
Pagehår med pandehår, pjusket, kort, krøllet eller lang page – mulighederne er mange, så hvad skal du gå efter? Find inspirationen blandt 14 kendte kvinder med pagehår her.

Er du træt af din sædvanlige frisure, som du har haft de sidste mange år?

Det kan være en forfriskende forandring at klippe det lange hår af og forvandle det til en smuk page.

Men skal den være pjusket, skarp, kort, halvlang, krøllet eller kantet?

Her får du inspiration blandt en række kendte kvinder, der hver især rocker pagehår på en måde, så det er svært ikke at lade de lange lokker falde.

Pagehåret har været på mode af flere omgange, og i øjeblikket hitter den også i Hollywood. Mange stjerner har taget den korthårede frisure til sig, men styler den på vidt forskellige måder.

Der er nemlig mulighed for at lege med alt fra pandehår og skilning til ombre, krøller og diverse grader af pjuskethed.

Mangler du inspiration til pagehåret? Så se med her!

Pagehår: 14 kendte kvinder, der rocker pagen

Hailey Baldwin

Modellen Hailey Baldwin kan bære de fleste frisurer, men den pjuskede page med det "beachy" look er altså et sikkert hit.

Sofie Gråbøl

Sofie Gråbøl beviser på smukkeste vis, hvordan halvlangt pagehår skal rockes. Hendes frisure er på én gang rodet og elegant og passer perfekt til hende.

Julie Ølgaard

Er du i tvivl om, hvorvidt pagehår kan klæde dit krøllede hår, så se bare på Julie Ølgaard. Hun ser som altid smuk ud med de store, naturlige krøller i en lang page og pandehåret, der er glattet en smule.

Zooey Deschanel

Med en blød page og tilfældigt pandehår kan du nærmest bare vælte ud af sengen og ud ad døren uden at røre dit hår.

Du kender måske bedst Zooey Deschanel med lange, mørke krøller, men det skulderlange pagehår og det tilfældige pandehår indrammer fint hendes ansigt.

Meg Ryan

Den skulderlange page er nærmest Meg Ryans varemærke, og det forstår vi godt, for hun ser fantastisk ud med frisuren. Har du bløde krøller eller fald i håret, så kan den krøllede page være en frisure for dig.

Emma Roberts

Vi er ret vilde med det rockede look, Emma Roberts har kørende, og hendes mellemblonde pagehår passer perfekt ind. Hun ser for det meste ud, som om hun lige har kørt fingrene gennem håret. Tilfældigt og smukt.

Rachel McAdams

Rachel McAdams har haft mange forskellige frisurer siden sin rolle som Regina George i kultfilmen Mean Girls.

Her har den smukke skuespillerinde skabt et glamourøst look med en page, der falder smukt ned omkring hendes ansigt.

Katie Holmes

Du husker måske Katie Holmes som den langhårede skønhed Joey Potter fra tv-serien Dawsons Creek.

Her har Katie Holmes klippet det lange, mørke hår til en page, der skærer lige ved kæbepartiet, og som ser elegant og tilfældig ud på én gang.

Carey Mulligan

Altid smukke Carey Mulligan har båret forskellige længder og udgaver af pagehåret gennem flere film. Her ses hun med en længere og lysere én af slagsen. Med sideskilning og fald i håret skaber hun et elegant udtryk.

Kate Winslet

Titanic-stjernen Kate Winslet ser skøn og elegant ud med sin lange page med skråt pandehår og sideskilning.

Alanna Arrington

Modellen Alanna Arrington er beviset på, at man ikke behøver at glatte noget af sit hår, bare fordi man har både krøller, page og pandehår. Det krøllede pandehår giver et naturligt og rodet udtryk.

Rosa Kildahl

Rosa Kildahl charmerede sig til en plads i alle danske hjerter, da hun deltog i "Den Store Bagedyst". Noget af det, der kendetegner hende allerbedst, er hendes sorte pagehår - og selvfølgelig hendes store smil.

Lykke Li

Her har Lykke Li skiftet den tunge og lange manke ud med en lys, kort pagefrisure, som hun ofte fører bagover for at skabe et stramt wet-look. Smukt.

Cara Delevigne

Modellen Cara Delevigne har altid set ret sej ud med sine korthårsfrisurer, og dem har hun haft en del af.

Her er varianten en edgy bobfrisure med wet-look. Med den viser hun, at det er muligt at lege med de mange udtryk, man kan skabe med korthårsfrisuren.

Læs også