x
Annonce
Skønhed

Her er årets mest forskønnende julekalendere – og de kalder på selvforkælelse

3. november 2022
Annonce for L'Oréal Paris og essie
Vil du forkæle dig selv eller dine nærmeste i dagene op til jul, så må du have fat i disse beauty-julekalendere.
Logo

Vi bliver aldrig for gamle til julekalendere. Glæden ved at åbne låge efter låge skuffer bare aldrig, og da slet ikke, når der gemmer sig lækre og brugbare skønhedsprodukter bagved.

Beauty-julekalendere er geniale, fordi de gør det muligt at afprøve en masse forskellige produkter, som man måske ikke lige fik købt ellers. Hvem ved, måske gemmer der sig nogle nye favoritter iblandt?

Vil du gerne forkæle dig selv eller en anden lidt ekstra denne jul, så får du her et par bud på forskønnende julekalendere, der lægger op til en masse lækker selvforkælelse i den søde juletid.

It’s the most wonderful time of the year …

Manicurekit

essie julekalender

Elsker du at have festlige, farverige og fabulous negle? Eller har en af dine nærmeste en forkærlighed for den dekorative manicure? Så er julekalenderen fra essie en oplagt følgesvend i juledagene.

Kalenderen har 24 låger, og bag dem gemmer sig alverdens topcoats og neglelakker i forskellige, skønne farver. Herunder kan du se et udpluk af produkterne.

essie julekalender

Blandede beauty items

L'Oréal Paris julekalender

Ønsker du en all around beauty-kalender, så må du have fat i julekalenderen fra L’Oréal Paris. Bag de 24 låger gemmer sig alt fra makeup til hudpleje og hårprodukter, så du hurtigt kan få fyldt makeuppungen og beauty-hylden.

Giv den til dig selv, hvis du har brug for en jul med en masse selvpleje og -kærlighed, giv den til din mor, hvis hun trænger til at blive mindet om, hvor dejlig hun er, eller giv den til din ven, som fortjener en jul fyldt med lækre beauty items.

L'Oréal Paris julekalender

L’Oréal Paris og essie

L’Oréal Paris er verdens ledende kosmetikbrand, som gør det bedste inden for luksuriøs skønhed tilgængelig for alle. Deres pionerånd leder deres videnskabelige ekspertise og utrættelige innovation, fra makeup og hudpleje til hårpleje og hårfarve. I mere end 110 år har de forpligtet sig til sikkerhed, effektivitet og kvalitet.

essie er neglelakmærket til salonproffer, skønhedsjunkier, stylister og berømtheder verden over. essie har som mål at inspirere til en kærlighed til manicureoplevelsen med sine sjove produktnavne og en stil, som berører mennesker overalt. I mere end 35 år har essie været en autoritet inden for farver og negleluksus af høj kvalitet.

Læs også