https://imgix.femina.dk/media/fbb97411ad26475ba3867844ae60df1f.jpg
Skønhed

Hårtrends 2009

20. marts 2009
af Silke Grane
Foto: Ina Agency
Dette forår er hårtendenserne mere rolige og præcise, end vi har set længe. Klipningen er perfekt, linjerne er rene, og det lange hår bølger blødt.

KORT HÅR MED KANT
Denne frisure er kommet for at blive. Håret er kort i nakken, men oven på hovedet er det længere og falder tungt frem. Det lange pandehår gør håret moderne og funky. Den britiske model Agyness Deyn var en af de første modeller i nyere tid, som hittede med kort hår. God til de fleste ansigtsfaconer.

NATURLIGT OG AFSLAPPET

Det lange hår klippes med masser af lange etager og falder blødt. Sideskilningen er perfekt, når gradueringerne i pandehåret skal fremhæves. Stilen er underspillet og lækker, som den amerikanske skuespillerinde Cameron Diaz ynder det. Velegnet frisure til brede ansigter.

LET OG UKOMPLICERET

Victoria Beckham var med til at bringe denne trend tilbage i modebilledet. Den drengede pixi-lignende korthårsfrisure er sæson-ens mest eftertragtede. Frisuren kræver ikke meget arbejde til hverdag, men skal klippes ofte. Bedst til ikke for runde ansigter.

FORFØRENDE OG COOL
Det tunge pandehår er et must, når håret er langt. Brigitte Bardot, Kate Moss og Helena Christensen er alle kendte for denne frisure. Lad gerne håret bølge og falde naturligt, så det ser lidt morgenhårs-agtigt ud. Denne frisure er ideel til dig med kraftigt hår.

Guide: Sådan får du en stilfuld opsat frisure

Læs også