blake lively, heidi klum, pernille teisbæk
Skønhed

Hårfarve: Her er sommerens største trend

5. juli 2018
af Lene Huusmann
foto: All Over Press
Er du født med dét, man ynder at kalde leverpostejsfarvet eller kommunefarvet hår, så er det nu, du endelig skal glæde dig over det: Det naturlige look dominerer nemlig hårmoden denne sommer.

Mange af os er fra naturens side født med den dér udefinerbare mellemblonde hårfarve, der kaldes leverpostej eller kommunefarvet, og lad os bare være ærlige - vi er nok en del, der i tidens løb har haft hede drømme om at have en smuk mahognifarvet hårpragt eller lysblonde lokker…

Men lige akkurat denne sommer kan os med den mellemblonde farve på toppen af hovedet juble en ekstra gang, for farven er faktisk så hot, som den overhovedet kan blive lige nu.

Stå ved din naturlige hårfarve

Det naturlige look går nemlig igen i både hårfarve og styling denne sommer, hvor det skødesløse strandlook går hånd i hånd med løse sommerkjoler og bare fødder.

Men nu er det jo ikke lige sikkert, du er indehaver af lige netop den varme tone mellemblond, som trenden dikterer, og det kan man heldigvis hjælpe lidt på vej ved hjælp af to hårfarvningsteknikker – nemlig ”baby lights” eller ”ombre”.

Babylights er – som ordet antyder – ganske små, og raffinerede highlights i håret. Teknikken minder en del om de helt almindelige lyse striber, frisøren laver med folie, men forskellen er, at mængden af hår i hver vævning er mindre, og det samme er tætheden af striberne, så de blender ind med hårets naturlige farve.

Ombre er derimod en metode, hvor man fader håret fra mørkt til lyst i længderne og spidserne. Ombre-effekten er særlig populær, da teknikken giver striber, der blender flot og naturligt ind i den mørkere hårtone i hårbunden. Udvoksningen bliver med andre ord ikke så markent, og håret ser blot ud, som om det har været ude i solskinnet. Ombre betyder i øvrigt ”skygge” på fransk.

Prøv L'Oreals Colorista Effects Ombré. Køb den her

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_3.png

Læs også