Sabrina Carpenter
Skønhed

Glem alt om donut og vandmelon. Det her er sommerens store negle-trend

4. juli 2023
Af Signe Larsen
Foto: Instagram
Hvis du skal have lavet negle til sommerferien, så kan det være en god idé at læse med her.

En ny negletrend har spredt sig på TikTok, og eftersigende kan den blive lige så populær som Hailey Biebers glaserede donut-negle, der var på alles læber (og negle) i efteråret.

Denne gang er det blåbærmælk-negle, der trender. Det skriver magasinet Glamour.

Farven minder egentlig meget om babyblå, men den har en mere cremet og mælket undertone.

– Cremede, blege farver eller "mælke"-nuancer er super populære lige nu. Det begyndte med mælkebad-negle, som førte til chokolademælk og derefter jordbærmælk. Det var kun et spørgsmål om tid, før trenden gik over i blåt, siger negletekniker Rita Remark til Glamour.

Stjerner som Sofia Richie, Zendaya, Sabrina Carpenter og Dua Lipa er allerede spottet med neglene på Instagram, hvilket tyder på, at trenden er ved at få godt fat i sociale medier.

Ifølge Glamour har beauty-hjemmesiden LookFantastic rapporteret, at "blåbærmælk-negle" er et udbredt søgeord på Google. Søgninger på trenden skulle være steget med 294 procent i løbet af den seneste måned.

Ligeledes skulle søgninger efter "Sofia Richie blå negle" være steget med 83 procent i løbet af den seneste måned.

I mellemtiden på TikTok er #blueberrymilknails hashtagget i skrivende stund vokset til knap 2,5 millioner visninger.

Så hvis du skal have frisket neglene op til sommerens fester, så kan du jo overveje at gå efter den populære blåbærmælk.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også