stjerner beverly hills
Skønhed

Frisøren afslører: De her stjerner vil vi gerne ligne

21. juni 2018
af Lene Huusmann
Foto: AOP
Vi har spurgt frisøren, hvilken stjerne hendes kunder oftest har billeder med af
Noora fra ”SKAM” fik salget af rød læbestift til at eksplodere og ”Fifty Shades”-serien har fået mange kvinder til at sukke efter pandehår. Popkultur er med til at inspirere os på beauty-fronten, og du er måske en af de mange, der har haft et billede med til frisøren for at få en helt særlig frisure. Kan du huske, dengang alle ville ligne Kelly og Brenda fra ”Beverly Hills 90210”? Senere drømte vi alle om hår som Rachel fra ”Venner”. Sådan har vi ladet os fascinere og inspirere af vores yndlingsstjerner år efter år. Selv om mange af os er blevet voksne siden de omtalte tv-serier, så er det altså stadig filmstjerner og musikere, der skaber mange af de hårtrends, vi beder frisøren om at efterligne – enten bevidst eller ubevidst.
Feminas skønhedsekspert Lene Huusmann, har talt med frisør Mette Storm om, hvilke frisurer kunderne i salonen er blevet inspireret af. Mette Storm fortæller, at hun tydeligt ser en sammenhæng i de trends, kunderne efterspørger og de skuespillere, modeller, musikere og andre kendte, som er oppe i tiden. Hun ser for eksempel tendensen efter ”Fifty Shades”-filmene alle har fået præmiere: - Pludselig skulle alle piger have klippet samme pandehår som Dakota Johnson. Fyrene bliver også inspireret, og det lige nu er det særligt serien ”Vikings”, der får mænd til at ønske at gro skæg. LÆS OGSÅ: Kendte kvinder med kort hår - før og efter Hvem mon det næste hårikon bliver? HER ER NOGLE AF DE FRISURER DER ER BLEVET MEST EFTERLIGNET Kelly, Donna og Brenda, ”Beverly Hills 90210”
https://imgix.femina.dk/stjerner-beverly-hills.jpg
Er du også vokset op med Kelly, Brenda og Donna? Så drømte du sikkert om at få hår som en af de tre. Rachel, ”Venner”
https://imgix.femina.dk/stjerner-venner.jpg
Rachel – bedre kendt som Jennifer Aniston – fik frisuren ”The Rachel” opkaldt efter sig. Men skuespilleren er også et hårikon. Hun er ofte blevet omtalt og rost for sine flotte, naturlige og velplejede lokker.
Serena, ”Gossip Girl”
https://imgix.femina.dk/stjerner-gossip-girl.jpg
Farven, længden, stylingen var altid i top hos Blake Lively i rollen som Serena van der Woodsen i ”Gossip Girl” - og hun holder stilen ude i virkeligheden. Hendes ”tilfældige” bølger i håret er blevet efterlignet et utal af gange. Anastasia, ”Fifty Shades of Grey”
https://imgix.femina.dk/stjerner-fifty-shades-of-grey.jpg
Bogen og filmen var på alles læber, og Dakota Johnsons pandehår fik mange kvinder til at stikke af sted til frisørsalonen. LÆS OGSÅ: 11 hårtrends, vi ikke håber vender tilbage - kan du huske dem?
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_3.png

Læs også