fint hår
Annonce
Skønhed

Fint, skandinavisk hår? Sådan får det mere løft og pleje.

26. april 2017
ANNONCE
Har du skandinavisk og fint hår, og vil du gerne puste liv i det? Det kender Simone alt til.

Skandinavisk og fint hår? Så ved du, hvor svært det kan være at finde en god shampoo og balsam, som både plejer og samtidig giver løft til håret. Den udfordring kendte Simone alt til, så hun takkede ja til at teste Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture Shampoo og Balsam, særligt udviklet til fint skandinavisk hår – Jeg har meget fint skandinavisk hår, og det kan være rigtigt svært at finde produkter, som giver pleje uden også at tynge håret ned. Der er ikke noget så lækkert som blødt og fyldigt hår med masser af volumen. – Jeg vil jo altid gerne vise mig fra min bedste side, og dér synes jeg, Doves produkter er helt vildt gode til at give det her løft og det her shine og den naturlige pleje til mit hår, som det kan være rigtig svært at finde.

DANSKE KVINDER TESTER*

femina har fået 200 kvinder til at teste en række af Doves produkter derhjemme. De har blandt andet testet Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture Shampoo og Balsam ligesom Simone.

89 %

mener, at Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture Shampoo og Balsam giver pleje til håret.

91 %

mener, at Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture Shampoo og Balsam ikke tynger håret ned.

2 ud af 3

danske kvinder mener, at Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture Shampoo og Balsam både giver pleje og volumen til håret. *) Undersøgelsen er foretaget med 200 danske kvinder rekrutteret via femina.dk i 2017. De testede Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture shampoo og balsam i 7 dage med minimum 3 hårvaske.

Løft og pleje - sådan!

Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture shampoo og balsam er beriget med Oxyfusion Technology - en fusion af oxygen og fugtgivende ingredienser, som både fugtplejer og giver dit hår op til 95 % mere volumen.** **) Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture shampoo og balsam sammelignet med uvasket hår.

Læs også