https://imgix.femina.dk/storage_1/media/max-factor-prim.jpg
Skønhed

Find inspiration til vinterens makeup

6. oktober 2013
af Marlene Kronborg
Max Factor er med, hvor tingene sker. De er med på nyeste tendenser og Mina Ingerslev, Max Factors makeupartist, forklarer gerne, hvordan looket skal være, hvis du ønsker at følge tidens trends

Mina Ingerslevs top 3 for vinterens look

Shimmer & highlights:
Ansigtet skal oplyses. Brug de mange shimmer compacts og highlights til at fremhæve huden og dine særlige fortrin.

Selv læberne skal have sig en gang shimmer. Kombinere det sammen Fruity Lip Color i tiden farver som en orange rød tomat, en rosa rød melon, et klar intens rød som jordbær, bordeaux som et kirkebær og den endnu mørkere udgave som et brombær.

Metalliske øjenskygger:
De metalliske farver til øjnene er stadig et hit. I Eyes Wilde øjenskyggerne finder du masser af metallisk shimmer. Vælg gerne farver som brune, kobberfarvet, bordeaux, okker, gylden, grå, lys gylden champagne eller den nye farve som er lys intens grøn.

LÆS OGSÅ: Sådan skjuler du rynkerne bedst

Bryn:
Enten eller lyder det i makeup-verden. Bryn må gerne fylde og kunne ses dog uden at være helt vilde. Men bryn som er helt lyse og tonet ned eller afblegede er også cool. Men skamplukning er no go!

Ekstra tip

Eyelineren er igen i fokus, som den grafiske streg omkring øjet. Den skal enten lægges på den våde linje i øjet eller på øjenlåget med et opadgående svip, som trækkes op fra den underste kant af øjet.

Tænk touch af filmisk elegance som Audrey Hepburn.

Hvordan gør du?
Max Factors Glide and Define er perfekt. Den funger som en tusch, du tegner med. Start fra øjets yderste kant og tegn indad. Lav svippet til sidst.

Mina Ingerslevs egen favorit

Max Factor Clumpe Defy Mascara. Det er verdens bedste volumen mascara, som laver det flotteste vifteformede look. En mascara, der kan bygges op i det uendelige.

LÆS OGSÅ: 3 tips til dig, der vil have længere øjenvipper

Læs også