festhår
Skønhed

Festhår: De smukkeste frisurer til jul og nytår

18. december 2014
af redaktionen
Foto: All Over
Opsat, løst eller i en lækker fletning? Håret er mindst lige så vigtigt som outfittet, hvis du gerne vil stråle til årets sidste fester. Lad dig inspirere til en festlig frisure af stjernerne på den røde løber

Festhår til jul og nytår

Årets sidste måned er måske den mest festlige af slagsen, for der er masser af fester i julen og ikke mindst til omkring nytår, hvor den gerne må få hele armen i stylingen. Og det gælder naturligvis også lokkerne. Frisuren skal helst være lidt ekstra festlig, når vi tager til sociale arrangementer i december. Hvis du er i tvivl om, hvordan håret skal sidde, eller hvordan du får totterne til at makke ret, så kig med her. Vi giver dig foreskellige guides til, hvordan du kan style frisuren, så du kommer til at ligne en superstar. I galleriet nederst i artiklen finder du desuden inspiration fra den røde løber.

Formidable fletninger

https://imgix.femina.dk/1750-fletninger.jpg

Fletninger er stadig noget at det hotteste. Og der er ingen grænser for, hvordan du kan bruge fletningen i din frisure. Og der findes uden tvivl masser af muligheder. Hvis du mangler inspiration til dit fletninge-look, eller ikke helt kan huske, hvad forskellen på en hollandsk og schweizisk fletning er, så klik på linket nedenfor og få en udførlig guide.

https://imgix.femina.dk/1750-knold.jpg

Hvis du ikke er til lange lokker, der flagrer, når du skal på dansegulvet, så sæt håret op i en elegant knold, der giver dit look et romantisk udtryk. I linket nedenfor får du en detaljeret vejledning i, hvordan du laver den smukke opsætning på billedet. Og det er ikke så kompliceret som det ser ud.

GUIDE: Sådan laver du en elegant knold

Lækre krøller med glattejern

https://imgix.femina.dk/1750-kroeller.jpg

Krøller eller ej? Ja, det er et spørgsmål, som du nok bedst selv kan svare på, men hvis du spørger os, så er krøller altid super festlige, og de kan både være friske og sofistikerede alt efter anledningen. I guiden nedenfor finder du flere forskellige guides til, hvordan du krøller dit hår til fest.

GUIDE: Lav smukke krøller med dit glattejern

Se de kendte kvinders flotte festhår i galleriet herunder

Galleri: De smukkeste frisurer til jul og nytår

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_3.png

Læs også