femina tester kropspleje
Skønhed

femina tester kropspleje

28. november 2018
af Pernille Buhl
Efteråret har for alvor meldt sin ankomst, og vores tørre vinterben trænger til lidt ekstra omsorg. Derfor har vi på redaktionen testet et udvalg af de lækre olier og cremer, der er på markedet netop nu.

VI HAR TESTET 8 KROPSPLEJEPRODUKTER - SE RESULTATET HER

FARVEL, TØR HUD Hvad: La Roche-Posay, Lipikar Fluide, 400 ml, 149 kr.
https://imgix.femina.dk/femina-tester-kropspleje-la-roche-posay.jpg
Fordele: Jeg var i mange år plaget af tør hud i pletter på mine skinneben og overarme – specielt i vinterhalvåret. Den tid er forbi, fordi Lipikar-bodylotionen er så ultra fugtgivende og på bare en uge fjernede de tørre pletter. Konsistensen er meget let, og umiddelbart forestillede jeg mig ikke, at den var ”fed” nok til at gennemfugte min hud. Det er den! Ulemper: Jeg er blevet afhængig og har svært ved at slippe den og teste andre produkter, som mit job ofte kræver! Bonus: Livet er for kort til bodylotion uden pumpe. Det er ekstremt nemt at dosere og fordele cremen på kroppen, når begge hænder er fri.
https://imgix.femina.dk/femina-tester-kropspleje-vibeke-la-roche-posay.jpg
Vibeke Nielsen, skønhedsredaktør
GENNEMFUGTET LÆNGE Hvad: Nivea Body Milk Rich Nourishing, 250 ml, 49 kr.
https://imgix.femina.dk/femina-tester-kropsplej-nivea.jpg
Fordele: Min hud påvirkes af vejrskifte og bliver hurtigt tør og begynder at klø. Den fede version af Niveas bodylotion er en af de eneste cremer, som kan holde min hud fugtet. Den dufter så dejligt af ”klassisk Nivea,” som jeg er helt vild med. Den virker, fra første gang man påfører den og holder virkelig huden frisk og gennemfugtet længe. Ulemper: Da den er ret fed, skal man bruge et øjeblik på at smøre den ud, og det er også bedst, hvis man lige kan tørre et øjeblik, inden man tager tøj på. Bonus: Altså, prisen! 49 kr. for 250 ml er da lige til at overkomme!
https://imgix.femina.dk/femina-tester-kropspleje-pernille-nivea.jpg
Pernille Buhl, skønhedsskribent LÆS OGSÅ: De bedste hudplejeprodukter til din hudtype GØR HUDEN DEJLIG BLØD Hvad: Avène Body Skin Care Oil, 100 ml, 189 kr.
https://imgix.femina.dk/femina-tester-kropspleje-avene.jpg
Fordele: Denne kropsolie kommer i en handy lille sprayflaske, som fordeler og doserer olien fint på huden, så den er nem at smøre ud. Den indeholder naturlige planteolier, som virker blødgørende og forebygger tørhed og efterlader min hud dejlig glat, fin og blød. Olien skal masseres ind på nyvasket hud og så lige have en chance for at absorberes, inden man tager sit tøj på. Men den pletter heldigvis ikke på tøjet. Ulemper: Den tager lidt for lang tid om at lade sig absorbere, synes jeg … Bonus: Den er til sensitiv hud (men indeholder parfume) – og så dufter den rent og lækkert.
https://imgix.femina.dk/femina-tester-kropspleje-camillaras-avene.jpg
Camilla Rasmussen, artdirector
FANTASTISK DUFT Hvad: My Moments by Matas Light & Fresh Body Sorbet, 240 ml, 139 kr.
https://imgix.femina.dk/femina-tester-kropspleje-moments.jpg
Fordele: Jeg faldt først for den lækre konsistens, da det ikke er en creme, men en kølende gel. Ud over at den er kølende, fedter den ikke, hvilket betyder, at man ikke behøver at vente med at tage tøj på, efter at man har smurt sig ind. Gelen dufter helt fantastisk – en frisk duft, men ikke for stærkt parfumeret. Ulemper: Den eneste ulempe ved cremen er, at den ikke er ret drøj i brug og derfor bliver opbrugt ret hurtigt. Bonus: Jeg blev nærmest afhængig, og når denne er tom, må jeg investere i en ny.
https://imgix.femina.dk/femina-tester-kropspleje-line-sekula-moments.jpg
Line Sekula, shoppingeditor HUDEN MÆTTES Hvad: Lancôme Nutrix Royal Bodylotion, 200 ml, 340 kr.
https://imgix.femina.dk/femina-tester-kropspleje-lancome.jpg
Fordele: Lancomes Nutrix-creme er en snart 80-årig klassiker til tør, ru og irriteret hud. Nu er Lancome så kommet med en Nutrix Royal – inspireret af den oprindelige Nutrix, men i en ny formel baseret på en gelé af CG-vitamin (som dronningebien lever af), ekstrakt af hasselnød samt smørtræets nødder. Cremens konsistens er fyldig og silkeblød og trænger let dybt ind i huden, der mættes med fugt. Duften er diskret, hvilket underbygger følelsen af, at Royal først og fremmest skal give sund og naturlig næring til tør og hungrende hud. Ulemper: Jeg savner en smule mere duft i produktet til min smag. Bonus: Den er pæn på badeværelseshylden.
https://imgix.femina.dk/femina-tester-kropspleje-camilla-kjems-lancome.jpg
Camilla Kjems, chefredaktør LÆS OGSÅ: femina tester bodyscrubs i forskellige prisniveauer KLASSIKER I NYE KLÆDER Hvad: Biotherm Lait Corporel La Brume, 150 ml, 149 kr. – en ny og lettere udgave af den originale verdens-bestseller Lait Corporel fra 1972.
https://imgix.femina.dk/femina-tester-kropspleje-biotherm.jpg
Fordele: Meget tyndtflydende, mælkeagtig creme, der sprayes ud og er virkelig let at smøre på huden. Fedter ikke. Dufter helt vidunderligt af citrus. Og huden virker fint fugtmættet. Også de ellers tørre underben! Ulemper: Den efterlader ligesom et lag på håndfladerne, så man skal vaske hænder efter brug. Miljømæssigt set er en spray-aluminiumsflaske måske ikke optimal, på den anden side er cremen drøj i brug, fordi man med et tryk på pumpen får en afmålt mængde creme. Bonus: Den tyndtflydende konsistens gør cremen virkelig drøj i brug. Og sprayfunktionen gør, at der ikke kan komme ilt eller bakterier ind til cremen, så den holder sig frisk, til flasken er tom.
https://imgix.femina.dk/femina-tester-kropsplejetine-biotherm.jpg
Tine Bendixen, journalist EN DEJLIG SPRAY Hvad: Nuxe Prodigieuse Riche, 100 ml, 305 kr.
https://imgix.femina.dk/femina-tester-kropspleje-nuxe.jpg
Fordele: Min hud hungrer efter fugt og måske fedt. Flere steder på kroppen får jeg indimellem små knopper, som jeg har ladet mig fortælle hænger sammen med mangel på fedt – ironisk nok. Jeg mærker øjeblikkelig blødhed, da jeg den første dag forsigtigt sprayer mig med Nuxe-olien – og for mig, som har lidt berøringsangst med cremer og olier i hænderne, er det utrolig rart, at det er en spray. Den er lidt til den tykke side, men nem nok at fordele, især på let fugtig hud. Ulemper: Den karakteristiske Nuxe-duft er lidt sødlig – og det er for mig personligt det eneste minus ved olien. Dog er den ikke så markant, at det sådan for alvor generer. Bonus: Jeg er vild med multiprodukter og brugte faktisk også olien i ansigtet en aften før sengetid med stor succes.
https://imgix.femina.dk/femina-tester-kropspleje-dorte-m-nuxe.jpg
Dorte Mosbæk, artikelredaktør LÆS OGSÅ: Guide: Sådan slipper du af med appelsinhud REDDER VINTERTØR HUD Hvad: Filorga Nutri-Molding Bodylotion, 200 ml, 375 kr.
https://imgix.femina.dk/femina-tester-kropspleje-filorga.jpg
Fordele: Jeg har en tendens til tør hud, især på mine ben, når vi går fra sommer til efterår. Og uanset hvad jeg har prøvet af alverdens fede cremer, bliver det bare værre i løbet af vinteren. Nu ser det ud, som om jeg endelig har fundet cremen, der kan redde min vintertørre hud. Og selv om cremen føles lidt ”sej” at smøre ud og umiddelbart får huden til at virke vildt fedtet, er den trængt ind efter et par minutter, hvorefter huden føles blød og glat hele dagen. Helt klart en creme, der kommer til at stå på hylden fremover. Ulemper: Duften er lidt for sød og tung til min smag ... Bonus: Mine ben bliver ekstra tørre efter barbering – det klarer cremen også.
https://imgix.femina.dk/femina-tester-kropspleje-helle-filorga.jpg
Helle Rosenkrantz, digitalassistent
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_3.png

Læs også