https://imgix.femina.dk/media/c37524da553644009ef92a19178a937d.jpg
Skønhed

FEMINA tester bodyscrub

15. juni 2011
af Marlene Kronborg
Foto: All Over, Origins m.fl
Huden skal være klar til sommer og sol, så væk med de døde hudceller, og se at få gang i blodcirkulationen. Her på FEMINA-redaktionen har vi testet body scrubs, der lige gør dét ekstra for krop og sind

Biotherm
HUILE DE GOMMAGE THERAPY fra BIOTHERM, 200 ml, 235 kr.
OM PRODUKTET

Blødgørende scrub til tør hud. Indeholder tre nærende olier: rosa mosqueta, passionsblomst og abrikoskerneolie.

RESULTAT
Super nem at arbejde med. Sliber blidt, men dog effektivt. Dufter lækkert af abrikos og mild sæbe. Efter brug føles huden klart blødere og endda så blød, at jeg ikke behøvede bodylotion bagefter. Virkningen holder helt til næste morgen.
? ? ? ?

Nuxe Body
CREMET BODY SCRUB fra NUXE BODY, 200 ml, 175 kr.
OM PRODUKTET

Appelsinskal, knust valnøddeskal og knust litchisten exfolierer huden nænsomt i den cremede body scrub, der dufter af mandel og appelsinblomst. Botanisk baseret og uden parabener.

RESULTAT
Skøn duft af mandel og appelsinblomst, der godt kan opleves lidt for sødt i længden. Kornene er ret store, så kroppen exfolieres nænsomt, men ikke så effektivt. Huden føles dejligt blød efterfølgende, og man føler, at kroppen lige er blevet forkælet det ekstra.
? ? ?

Origins
INCREDIBLE SPREADABLE fra ORIGINS, 200 ml, 260 kr.
OM PRODUKTET

Ny formula i den populære scrub i Gingerserien. Fås nu på tube med mere skum og mindre olie, men det exfolierende sukker og duften af ingefær er bibeholdt.

RESULTAT
Dufter helt fantastisk - friskt og lidt syrligt af citrus. Efterlader huden dejligt blød, men det exfolierende sukker smelter lidt for hurtigt til, at virkningen er markant nok. Konsistensen er lige tilpas og let at arbejde med, dog med mere skumeffekt end forventet. Holder huden dejligt blød til næste morgen.
? ? ? ?

Urtegaarden
PEELINGSALT ØKO, 85 g, 49 kr., og PEELINGOLIE ØKO, 30 ml, 49 kr., fra URTEGAARDEN.
OM PRODUKTET

Økologisk salt med højt indhold af mineraler og opfriskende olie med 96 % økologiske ingredienser.

RESULTAT
Peelingsaltet er uparfumeret, men blandet med den opfriskende peelingolie får den en svag duft af citrus, som dog hurtigt forsvinder igen. Svært at finde den helt rigtige konsistens uden at bruge for meget, når man selv skal blande scrubben. Til gengæld var det denne scrub, der gjorde huden mest blød og gennemfugtet af de testede produkter. Men vi foretrækker dog for nemhedens skyld at arbejde med ét produkt og ikke to.
? ? ? ?
BEDST TIL PRISEN

Ole Henriksen
AFRICAN RED TEA EXOTIC BODY SCRUB fra OLE HENRIKSEN, 670 g, 795 kr.
OM PRODUKTET

Sukker-scrub med afrikansk rød te og C-vitamin til aldersbekæmpelse og fugt.

RESULTAT
Frisk duft med en smule citrus, som dog hverken bliver hængende på huden eller bliver for gennemtrængende. Der skal ikke bruges så meget, da den er drøj i brug. Den er super effektiv, og huden føles blød efter brug, og der er ikke behov for bodylotion efterfølgende. Stor begejstring for produktet.
? ? ? ? ?
TESTVINDER

Læs også