Epilator test
Skønhed

Epilator test: Silk-épil Wet & Dry Dual Epilator fra Braun

26. juni 2012
af Helle Rosenkrantz
FEMINA har testet den nye Silk-épil Wet & Dry Dual Epilator fra Braun. Se resultatet af vores Epilator test her

Mindre smerte med Brauns epilator

Jeg kan lige så godt indrømme det med det samme. Jeg er en tøsetøs, når det kommer til at få vokset ben (har prøvet det for ca. 15 år siden, og DET gjorde ondt) og jeg frygtede, at denne epilator var lige så slem. Så jeg skulle lige tage et par dages tilløb, inden jeg turde kaste mig ud i "projekt epilator test ."

I starten synes jeg det gjorde vildt ondt, men efter kort tid blev smerten mindre. Og jeg gennemførte - på begge ben. Resultatet er blevet super med denne epilator test. Mine ben føles dejlig glatte og er ikke lige så tørre, som når jeg bruger en skraber. Og nu skal jeg ikke, som jeg ellers ALTID har gjort, skrabe ben 2 gange om ugen. Med Silk-épil Wet & Dry Dual Epilator fra Braun kan jeg nøjes med at barbere benene ca. hver anden uge.

Epilator test gav pote

Så farvel til skraber og goddag til min nye bedste ven Silk-épil Wet & Dry Dual Epilator fra Braun - den er alle pengene værd.

Silk-épil Wet & Dry Dual Epilator fra Braun er ledningsfri og kan bruges i badet. Denne epilator har 40 Close-Grip pincetter som giver en unik epilering i et trin. Pris 1.699 kr.

Læs mere her

Læs også: FEMINA tester:7 Plant serum

Læs også: 10 lækre lakker til sommerfødderne

Læs også