frisør der klipper hår
Skønhed

Efterårets hotteste frisurer

19. september 2018
af Lene Huusmann
foto: Pinterest og Pantermedia
Fem cool hårtrends, du skal kende dette efterår.

Efteråret banker på, og måske trænger du til lidt fornyelse på toppen? Dette efterår byder både på minder fra 80’ernes fyldige hår, 90’ernes grungetid og masser af bling bling, så der er masser af inspiration til kreative looks, du kan lave derhjemme.

Feminas skønhedsskribent Lene Huusmann giver her en oversigt over nogle af dette efterårs helt store hårtendenser:

1. Masser af bling til håret

Håret må gerne være lidt ”messy” og surferagtigt denne sæson. Giv det kontrast med et par glimtende hårspænder – en trend, som flere af de store modehuse som Dolce & Gabbana, Bottega Veneta og Zadig & Voltaire tror på dette efterår.

2. Fanget i regnen

Tilfældigt, tilbagestrøget hår, som om du har danset natten lang og fået svedigt hår, eller er blevet fanget i en regnbyge, hitter også dette efterår. En god måde at få de lange lokker lidt væk fra kinderne, meeeen selvom fx Prada og Roberta Cavalli får det til at se tilfældigt ud, kræver det alligevel en god wet-voks.

3. 90’er-vibes

Var du, ligesom jeg, ung i 90’erne, så kender du allerede denne trend, som vi dette efterår kommer til at genoptage ifølge bl.a. modehuset Max Mara. En grunget up-do! Drej håret, så det ligner dreadlocks og sæt håret lettere tilfældigt op.

LÆS OGSÅ: Her er de bedste tips til at få fyldigere hår

4. Dyb sideskilning

En anden ting, der hitter denne sæson, er voluminøst hår med en meget dyb sideskilning på den 80’er-agtige facon. Her er tale om en frisure, der både er god til langt hår og til pagehår. Brug godt med volumenspray eller tørshampoo i hårrødderne for at skabe volumen, inden du svinger håret til siden.

LÆS OGSÅ: 5 festlige frisurer, du kan lave med et glattejern

5. Rundtosset hestehale

Den klassiske, pæne hestehale er og bliver en trend, men denne sæson kan du give den et twist. Sno længderne i et ”loop”, inden du fæstner håret ved elastikken. Nemt at lave, og et cool hverdagslook.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_3.png

Læs også