https://imgix.femina.dk/media/88a61375d2834fa6b2308f4dfa5bc79e.jpg
Skønhed

Drømmen om langt prinsessehår

3. september 2009
af Camilla Kjems
Foto: Christina Birch, Bo Lynge Og Elona Sjögren
Et nyt extension-system kaldet Socap, gør det muligt at få næsten usynlige extensions i. Derfor hoppede FEMINAS redaktør ud i det og fik langt prinsessehår

De fleste piger og kvinder drømmer på et eller andet tidspunkt i deres liv om at få langt, feminint hår. Camilla Kjems besluttede sig for at føre drømmen ud i livet og testede systemet Socap Extensions.

Om Socap Extensions

Socap Extensions er et italiensk system med keratin. Det består af ægte hår, findes i 81 nuancer og to længder. Holdbarhed ca. 4 måneder. Systemet kan enten udføres som en fylde eller en forlængelse. Pris: 5.500 kr. for en fuld extension, 3.500 kr. for en fyldeextension. Der gives 10 % rabat frem til oktober 2009.

Næsten usynlige extensions
Jeg har altid drømt om at få langt hår. Sådan RIGTIG langt … Så da jeg hørte om en ny form for extensions, der skulle være nærmest umulige at spotte, tog jeg beslutningen. Drømmen skulle leves ud! Valget faldt på salonen New Cut på Østerbro i København, der som en af de få i Danmark laver extensions med systemet Socap. Totterne er så små og fordelt over hele håret, at de er nærmest usynlige.

Kæresten var begejstret
Efter 4 timer i frisørstolen er jeg færdig og kigger mig spændt i spejlet. Vildt! Håret bølger langt ned ad ryggen, og jeg føler mig superfeminin! Testen skal for alvor stå, da jeg kommer hjem til min kæreste. Han er ovenud begejstret og synes, håret er helt fantastisk! Det samme gør ALLE andre mænd (og kvinder), jeg i dagene efter møder. Aldrig har jeg fået så lange blikke!

Extensions
null
Extensions
Før extensions Efter

Tiden efter …
Det er nu 2 måneder siden, jeg fik sat extensions i håret, og jeg er stadig superglad for det! Det tager lidt længere tid at vaske end før, og jeg fletter det om aftenen, så det ikke bliver uglet, når jeg sover - men ellers gør jeg intet anderledes end normalt. Min største bekymring nu er, om jeg vil føle mig helt nøgen, når jeg om 2 måneder skal have taget det ekstra hår af igen.

Se også:
Sådan får du fyldigt hår

Læs også