Ditte Julie hårpleje
Annonce
Skønhed

Ditte Julie tabte en masse hår efter skilsmissen: ”Da jeg begyndte at få det godt igen, gav kroppen bare slip”

16. september 2020
af Aller Creative Studio, annonce for Herbal Essences
Ditte Julies store, velplejede hår er en vigtig del af hendes selvbillede – præcis hvor vigtig opdagede hun, da hun pludselig mistede en masse hår efter sin skilsmisse.
herbal essences pure

Ditte Julie Jensen er kendt som hende, der laver imponerende kager, udvikler opskrifter og udgiver bagebøger, så vi andre kan gøre kunsten efter – alt imens hun svinger sit store fyldige hår og ligner en million.

Men for halvanden år siden var det pludselig ikke længere Ditte Julies virkelighed.

- For halvandet år siden blev jeg skilt, og under selve skilsmisseprocessen var der ikke noget med mit hår. Men da jeg begyndte at få det godt igen, gav kroppen bare slip, og fra den ene måned til den anden gik jeg fra at have det vildeste kraftige, krøllede hår, jeg alle dage har haft, til en omgang sjask. Fra god skulderlængde var det stadig kraftigt, men alle længderne var bare færdige, forklarer hun.

Hår og identitet

Indtil da havde Ditte Julie ikke tænkt synderligt over sit hår, eller hvad det betød for hende. Men da det faldt af, blev det tydeligt, hvor meget det betød for hende at have det. At være hende med det flotte hår.

- Jeg snakkede med min frisør, som kender mig og mit hår rigtig godt. Og vi blev enige om, at håret var en stor del af min identitet, og derfor foreslog hun extensions, fortæller Ditte Julie og fortsætter:

- I starten var jeg mega modstander. Men med extensions får mit hår det bedre og bedre, så nu får det et år med det, så det får lidt ro. Lige nu er det min egen længde, men jeg har en bane ekstra hår i, der giver fylde og passer lidt på det naturlige hår, forklarer hun.

Ditte Julie hår

’Hende med håret’

Og det er vigtigt for Ditte Julie at passe godt på sit hår – og bevare det så tæt på det, hun kender. Det hår, der er hende.

- Jeg har altid, helt siden jeg var lille, været hende med det lange, kraftige hår. Det er min identitet, sådan ser jeg ud. Jeg bliver nok aldrig den mor, der klipper sig korthåret, fordi det er praktisk.

Faktisk har Ditte Julies hår haft nogenlunde samme længde, så længe hun kan huske. På trods af at moden har dikteret skiftende længder, er Ditte Julie aldrig blevet fristet til at få klippet håret i en page, fortæller hun:

- Jeg vil selvfølgelig aldrig sige aldrig, men nej, ikke lige nu i hvert fald. Jeg læner mig meget op ad min frisør. Hun kender mig, og jeg ved, hun vil mig og mit hår det bedste, fortæller Ditte Julie med et taknemmeligt smil.

Skånsom pleje med de rigtige produkter

Ditte Julie passer altid godt på sit hår og har vænnet det til ikke at have brug for så hyppige hårvaske, så det udsættes for så lidt som mulig. Hendes hårplejerutine er derfor ret enkel med fokus på gode produkter uden for meget kemi, så håret får et nænsomt boost med naturlige ingredienser i både shampoo og balsam.

- En gang i mellem får jeg en dyb hårkur ved frisøren, så det får noget protein, og så er jeg omhyggelig med de produkter, jeg vælger. Mine hårstrå vil gerne lægge sig som en løvemanke rundt om hovedet, så de skal lige have lidt ekstra kærlighed, slutter Ditte Julie med et smittende grin.

Hvis dit hår også har brug for ekstra fugt, så kan den nye Herbal Essences Pure Aloe collection være god for dig, da det høje indhold af Aloe Vera vil give hår, der har tendens til at blive tørt og kruset, masser af fugt og glans. Er dit hår farvet, er Aloe & Mango sulfatfri shampoo og balsam et godt bud til din hårpleje, for her får du alt det gode fra Aloe Vera plus farvebeskyttelse!

LÆS OGSÅ: 7 naturlige ingredienser, der er geniale for dit hår

Herbal Essences Pure Aloe collection

Den nye Herbal Essences Pure Aloe collection

Ved hjælp af naturlige, aktive ingredienser har Herbal Essences skabt Pure Aloe produkterne med et højt indhold af Aloe Vera, som plejer og nærer både hår og hovedbund.
I serien finder du Aloe + Hemp, som er til dig, der har brug for at nære og pleje dit hår og bekæmpe kruset hår. Her er også en hårolie, Hemp Seed Oil & Aloe instant frizz control, som giver håret fugt og gør det skinnende blødt. Har du farvet hår, så er Aloe + Mango-produkterne skabt til dig – og du får stadig alle de plejende og genopbyggende egenskaber fra den naturlige Aloe Vera med.

Alle produkter i serien er helt uden sulfater og er ikke testet på dyr.

Herbal Essences Pure Aloe collection forhandles i Føtex, Netto og Bilka og kan købes online her.

Læs også