https://imgix.femina.dk/media/aa7c29729e5a4baca04d83c9378b4285.jpg
Skønhed

Dennis Knudsen lancerer ny makeupserie

22. september 2009
af Charlotte Hallbæck
Dennis Knudsen satser nu på et internationalt publikum ved at lancere sin helt egen kosmetikserie INK by DENNIS KNUDSEN. I de kommende fire dage kan du møde ham i Magasin du Nord, hvor han fremviser den nye makeuplinje

Du kender ham som hele Danmarks makeupguru, og nu debuterer Dennis Knudsen også med sin egen kosmetikserie, INK by DENNIS KNUDSEN, som er et hjertebarn, der er skabt ud fra mange timers hårdt arbejde og engagement. Alle ingredienser er håndplukkede for at skabe et helt unikt univers af kvalitetsprodukter.

Dennis Knudsen har skabt INK-serien ud fra den betragtning, at det skal være produkter, der er nemme og overskuelige at bruge. Derfor er der bl.a. udarbejdet 12 forskellige look-kort, man kan tage udgangspunkt i, ud fra faktorer som hårfarve, øjenfarve, stil og type. Det er meningen, at disse look-kort skal bruges som inspiration og vejledning i farvevalg og teknikker.

I kosmetiklinjen har Dennis Knudsen så vidt muligt anvendt naturlige og økologiske ingredienser, og han har helt undgået kedelige parabener og allergifremkaldende parfume.

Fra i morgen, den 23/9 og fire dage frem, kan du møde ham i Magasin du Nord, hvor han vil fremvise og demonstrere INK by Dennis Knudsen på en heldig udvalgt blandt publikum.

INK by DENNIS KNUDSEN forhandles i udvalgte Matas og Esthetique butikker, Magasin, selvstændige parfumerier samt på Dennis Knudsens websi

Læs også