Lancome
Annonce
Skønhed

Boost huden efter sommeren med disse tre effektive produkter

7. august 2023
Annonce for Lancôme
Efter en sommer med lange dage på stranden og masser af solbeskyttelse i ansigtet har huden ofte brug for en kærlig hånd – og en god hudplejerutine. Vi guider dig til at tage din hudplejerutine til næste niveau ved at bruge disse tre produkter med effektive ingredienser.
Lancôme

Hvordan har din hud det efter ferien? Sol, badning og forsømmelse af produkter kan slide på huden – og derfor er det godt at genbesøge din hudplejerutine efter sommeren. Med produkter og ingredienser tilpasset din hud og dine behov, kan du både føle og se resultater allerede efter en uge.

Her er tre produkter med effektive ingredienser, der vil få din hudplejerutine tilbage på sporet igen efter sommeren.

Boost din hud i 3 trin

1: Serum

Start rutinen med et effektivt serum, som påføres på en renset ansigtshud. Et serum er vigtigt og godt, da det kan behandle et specifikt hudproblem, som du gerne vil have hjælp til – det kan være alt fra aldringstegn som fine linjer til træt hud.

Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum giver huden et boost takket være aktive ingredienser som hyaluronsyre og niacinamid. Ved brug kan det første hudlag få øget fasthed og bedre hudkvalitet, det anden en reduktion af rynker*, og det tredje en reduktion af pigmentpletter*.

https://imgix.femina.dk/2023-07-21/Billede1_0.jpg

Læs mere og køb serummet her

2: Creme

Supplér dit serum med en dagcreme, der har en fugtgivende (og effektiv!) virkning. Med en creme som det næste trin tilføjer du ikke kun fugt, men du kan også booste huden med yderligere ingredienser, der kan tage din hudplejerutine endnu et skridt videre. Sammen udgør de en fantastisk duo.

Lancôme Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream er en opstrammende og fugtgivende hudcreme, der kan mindske synlige rynker, stramme ansigt og hals op samt reducere pigmentpletter – alt sammen efter bare en uges brug, takket være effektive ingredienser som peptider.

Dagcreme

Læs mere og køb dagcremen her

3: Øjencreme

Huden omkring øjnene er ekstra følsom og tynd, og den opfører sig ikke som resten af huden. Derfor kræves der hudpleje, der er tilpasset dette område – så glem ikke øjencremen i din rutine. Ved at bruge en øjencreme kan du fokusere på specifikke områder, såsom fine linjer eller mørke rande.

Lancôme Rénergie Yeux Eye Cream er en effektiv øjencreme med hyaluronsyre og hørfrøekstrakt – perfekt for dem, der ønsker friske øjne. Ved regelmæssig brug kan du opleve en opfrisket øjenkontur, strammere øjenlåg og mindre synlige mørke rande.

Øjencreme

Læs mere og køb øjencremen her

*Kosmetoklinisk test, 58 kvinder, 8 uger.

Nøgleingredienser i hudplejerutinen

Hyaluronsyre, peptider og niacinamid er tre ingredienser, som du sikkert har hørt om. Men måske ved du ikke helt, hvad der adskiller dem, og hvilke resultater du kan forvente ved brug af dem. Lad os afklare spørgsmålstegnene!

Hyaluronsyre: En ingrediens, der er kendt for sin anti-aging, opfyldende og fugtgivende effekt. Hyaluronsyre kan holde 1000 gange sin egen vægt i vand.

Peptider: Hjælper med at styrke hudfornyelsen og virker opstrammende. Peptider har en anti-aging-effekt på hudens fasthed, elasticitet og kvalitet.

Niacinamid: En form for B3-vitamin, der hjælper huden med at fungere optimalt. Ingrediensen har dokumenteret effekt på hudtonen ved at modvirke misfarvninger, skabe en jævn hudtone og mindske pigmentpletter.

Læs mere om serien på lancome.dk

Læs også