hårpynt
Skønhed

Årets store hårtrend: 3 måder, du nemt kan sætte dit hår med hårpynt

26. oktober 2018
af Lene Huusmann
Foto: Pinterest og PR
Har du også fået øjnene op for den farverige og glimtende hårpynt, som er dette års helt store hårtrend? Her guider feminas skønhedsskribent Lene Huusmann dig til fem måder, du nemt kan sætte dit hår med hårpynt.

Først var det den brede hårelastik, scrunchien, der kom retur i modebilledet efter at have holdt en god lang pause. I 2018 har scrunchien så fået selskab af et andet bekendtskab fra 90’rne, nemlig de fine plastikklemmer og spænder, som os, der var unge for 20-30 år siden, nok godt kan huske var hotteste mode…

Sidst, men ikke mindst er hårbåndet også kommet på banen igen – nu både som hårbånd, men også i en praktisk hårbøjleudgave.

Men hvordan bruger du dem så her i 2018? Her får du her fem cool måder at bruge sæsonens hårpynt på:

1. Hårbåndet

Prøv looket med et bredt pandebånd enten til løst eller opsat hår. Du kan også stadig bruge et silketørklæde – en trend der startede i sommers, men som stadig pryder modebilledet. En god måde at være chik på, særligt på dage, hvor du måske ikke liiige nåede hårvasken.

6 fine hårbånd/hårbøjler:

Hårbøjler og hårbånd

2. Hårspænder

Store bling bling spænder i alverdens afskygninger hitter denne sæson, og det er helt op til din fantasi, hvordan du styler dem. Bruger du dem i en ”klump” i siden, som Zadig & Voltaire, viste det på catwalken, eller som afslutning på din knold i nakken. Mulighederne er mange, men tilfør lidt bling i din hverdag denne sæson.

6 fine hårspænder:

Hårspænder

3. Hårklemmer

Hårklemmer er tilbage i alverdens afskygninger, med og uden glimmer og perler, og i alle størrelser. Du kan bruge dem på traditionel vis til at samle håret bagpå - en dejlig nem måde at få håret af vejen på, men som samtidig ser chic ud. Du kan også hoppe ud i en lidt mere højtgående styling - i det hele taget er hårklemmer alletiders håraccessorie til dig, der ikke ønsker din styling bliver for ”sat” og ”pæn”

6 fine hårklemmer:

Hårklemmer
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_3.png

Læs også