9 gode råd til en god hårdag
Skønhed

9 tips: Sådan får du en god hårdag

af Claudia Konradi 25. april 2018
Foto: Panthermedia
Kender du de dage, hvor håret overhovedet ikke vil, som du vil? Her har vi samlet vores bedste hår-tricks til dig, så du kan få en god hårdag – hver dag.

Sådan får du nemt en god hårdag

1.  Fastsiddende hårnåle hele dagen

Hvis du er træt af, at dine hårnåle glider ud af håret eller ikke sidder godt nok fast, skal du blot spraye hårspray på dem inden brug. På den måde undgår du, at de falder ud i løbet af dagen.

2. Bløde krøller på nemmeste vis

Har du svært ved at lave flotte krøller med et krøllejern? Frygt ej. Du skal blot flette dit hår og bagefter glatte fletningerne. Så får du de smukkeste bølger i håret, når du løsner elastikken.

 

LÆS OGSÅ: Gråt hår? Få frisørens tips til, hvordan du holder det smukt

3. Tykkere hår og dækket udgroning

Hvis der endnu er lidt tid, før du skal til frisøren og have dækket dine udgroninger, er dette råd perfekt til dig. Hvis du har en naturlig øjenskygge uden glimmer og i samme farve som dit hår, kan du blot pensle dine hårrødder med farven for at dække udgroningen. Samtidig skaber du illusionen om et tykkere hår. 

 

LÆS OGSÅ: 6 tips: Sådan holder du dit grå hår smukt 

4.  Babyhår – gå væk

De små irriterende babyhår, der hvirvler rundt, når man har opsat frisure, er noget, vi alle kender til. Du kan få styr på dem ved at spraye hårspray på en gammel tandbørste og derefter børste de små hår i den retning, du vil have, de skal følge. 

 

5. Smukt hår fra morgenstunden

Hvis du føler, at dit hår er fladt, uglet eller kedeligt, når du vågner om morgenen, så skift dit pudebetræk. Dit hår bliver mindre ødelagt, og færre hårstrå knækker, når du hviler hovedet på satin.

 

6. Velduftende hår hele dagen

Kunne du tænke dig velduftende hår hele dagen? Spray dine hårelastikker med din parfume; det får duften til at holde langt bedre, da parfumen sætter sig nemmere i stof end på hud.

 

7. Hjemmelavet tørshampoo

Babypudder er perfekt som hjemmelavet tørshampoo. Ryst lidt babypudder i dine hårrødder og red igennem – voila, ikke mere fedtet hår.

 

LÆS OGSÅ: 10 ting, du - måske - ikke vidste om parfume

8. Løbet tør for hårkur?

En dyr hårkur findes der også et godt alternativ til. Hvis du har en kokosolie stående i køkkenskuffen, kan du nemlig bruge det som hårkur. Og tro os, du vil få smukt og glansfuldt hår på ingen tid!

 

9. Undgå kruset hår

Skift dit håndklæde til håret ud med en gammel T-shirt i bomuld. Fibrene i dit håndklæde kan være hårde for dit hår og kan både ødelægge det og gøre det kruset.