https://imgix.femina.dk/media/article/1802-makeuptricks.jpg
Skønhed

8 makeup-tricks, du ikke kender!

24. januar 2018
af Mia Due
Foto: AOP
På redaktionen deler vi gerne tips med hinanden - også om makeup - og vi har derfor samlet 8 af vores yndlings makeup-tricks til dig – og håber, at de også vil gøre nogle ting lettere i din hverdag.
Vil du lære at få din læbestift til at holde hele dagen, hvordan du får mest ud af din yndlings mascara, eller hvordan du undgår at få læbestift på tænderne? Beauty-hacks er små tips og tricks, der kan gøre din travle hverdag nemmere (i hvert fald foran spejlet om morgenen).

Her er 8 makeup-tips og tricks, der kan hacke din hverdag

1. Undgå læbestift på tænderne Der er ikke noget mere ucharmerende end læbestift på tænderne. Det bedste trick til at undgå dette, er at lave et O med munden, putte en finger i munden og trække den ud igen. På den måde fjerner du læbestiften på indersiden af læberne og undgår derved pletter på tænderne.
2. Få mest ud af din mascara Ved at putte din mascara i din BH inden brug, når produktet en kropsvarme, som giver et smukkere resultat på dine vipper. Konsistensen er nemmere og mere cremet at arbejde med. 3. Få din læbestift til at holde hele dagen Læbestift er så smuk at have på læberne, men hvis du er bange for at den smitter af eller krakelerer i løbet af dagen, skal du prøve dette trick. Påfør din læbestift, som du plejer og put derefter en Kleenex ovenpå. Hold papiret på dine læber, mens du børster læberne med en transparent pudder. LÆS OGSÅ: 3 makeupfejl der gør dig ældre 4. Lav vilde øjenvipper med babypudder Hvis du ønsker extensionslignende øjenvipper, så brug babypudder! Påfør babypudder på dine vipper med en vatrondel og påfør derefter mascara – brug produkterne skiftevis mellem hvert lag mascara og vupti – pludselig har du smukke, fyldige og lange vipper. 5. Brug din concealer på den rigtige måde Hvis du har været vant til at påføre din concealer lige under øjet, så gør du det forkert. Hvis du virkelig gerne vil slippe af med mørke rande og trætte øjne, skal du påføre din concealer i en trekant under øjet. Trekanten skal gå fra yderste øjenkrog til inderste øjenhul og i en trekant ned mod næsen. Du giver ansigtet et løft og fjerner trætheden i ansigtet ved at oplyse dette område.
6. Få mest ud af din øjenvippebukker Hvis du ikke føler, at dine øjenvipper får det rette Hollywood-krøl, når du bukker dem, så varm din øjenvippebukker. Ved at bruge din hårtørrer, kan du opvarme din øjenvippebukker inden du bruger den. Dette trick giver et flottere buk på dine vipper og får dem til at holde bukket længere – bare pas på, at du ikke får varmet øjenvippebukkeren for meget op, så du brænder dig! 7. Fiks dit ødelagte pudder-produkt Du behøver ikke græde, hvis du har tabt din solpudder eller øjenskygge på gulvet. Pulverisér pudderet, tilføj et par få dråber ren alkohol, bland det og mas det sammen og fladt igen – efter en nats hviletid er din pudder så god som ny! LÆS OGSÅ: Glemmer du den her gode vane i badet? 8. Undgå udtværet mascara Hvis du ikke stoler på din hånd, når du lægger mascara, så er dette trick for dig. Brug dit kreditkort, et visitkort eller lignende til at lægge bag dine vipper, når du påfører din mascara. På den måde havner mascaraen ikke på dine øjenlåg. Dette trick er specielt egnet på de nederste vipper!
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_3.png

Læs også