tips til glød i ansigtet
Annonce
Skønhed

5 tips til at få glød i ansigtet

3. december 2021
Annonce for L'Oréal Paris. Foto: Shutterstock
Med alderen og om vinteren kan huden miste sin glød. Her er fem små tips til at få gløden i ansigtet tilbage.
loreal

Den bidende kulde kan skabe røde kinder på nul komma fem. Desværre forsvinder de ret hurtigt igen, det øjeblik man træder indenfor – og så kan man altså lede længe efter dem. Vinteren kan nemlig få huden til at se bleg og træt ud.

Det samme kan alderen. Med tiden kan huden nemlig miste sin glød. Og selvom det er det mest naturlige i verden, så kan man godt komme til at savne den fine glød lidt …

Hvad end det er vinteren eller alderen, der er på spil, får du her fem tips til at få gløden i ansigtet tilbage.

1. Skrub huden

Sæt fut under gløden ved at benytte en ansigtsscrub. Det er nemlig vigtigt at få fjernet de døde hudceller, som kan være med til at give et gråt og trist look.

Det er meget individuelt, hvor meget din hud har brug for at blive skrubbet. Prøv med 2-3 gange om ugen og lidt oftere, hvis du har moden hud. Bliver din hud irriteret, så lad der gå lidt længere tid mellem hver gang.

2. Børst ansigtet

I stedet for – eller kombineret med – en scrub, kan du også bruge en ansigtsbørste. Ved at børste ansigtet, fjerner du døde hudceller og stimulerer samtidig blodcirkulationen. På den måde kan du få huden til at fremstå fuld af vitalitet.

Du kan også bruge en ansigtsrulle til at stimulere hudens blodcirkulation.

3. Fugt huden

Tør hud har svært ved at finde gløden frem og stråle. Derfor er det vigtigt med fugt, fugt og fugt. Det er desuden én af de ting, huden kommer til at mangle både med alderen og ofte om vinteren, så fugt bør være en helt central del af din hudplejerutine, hvis du vil have glød i ansigtet.

Husk, at du bør massere dine hudplejeprodukter godt ind i huden, når du bruger dem – så trænger de bedre ind, og din hud nyder samtidig godt af et friskere udtryk, da du stimulerer blodcirkulationen.

4. Blush it up!

Her kommer quick fixet af dem alle: Brug blush. Blush påføres almindeligvis på kindbenene, men hvis du påfører en rosa blush midt på kinderne, kommer du hurtigt til at se frisk og veludhvilet ud! Det er helt perfekt til de lidt grå og lange vinterdage.

5. Brug produkter med rosa pigment

Få den rosa glød tilbage ved at bruge produkter med rosa pigment. Det er der for eksempel i produkterne i L’Oréal Paris’ Golden Age-serie. I serien finder du både en dagcreme, en dagcreme med SPF, en natcreme og en øjencreme.

Få en rosa glød

Den rosafarvede dagcreme fra L’Oréal Paris er beriget med pæonekstrakt, som er kendt fra traditionel kinesisk medicin for at aktivere hudens naturlige farve og glød samt for at beskytte huden over tid. Formlen booster øjeblikkeligt huden for en frisk og rosa glød.

Age Perfect Golden Age Rosy creme

Age Perfect Golden Age Rosy Dagcreme. Find den her.

Dagcreme med solfaktor

Styrkende dagcreme fra L’Oréal Paris med SPF 20 og kalcium B5, som modvirker tab af spændstighed og aktiverer hudens glød. Huden fugtes intensivt, føles genoplivet, og hudtonen synes at få en rosa glød.

Age Perfect Golden Age dagcreme med solfaktor

Age Perfect Golden Age Dagcreme SPF 20. Find den her.

Kølende natcreme

Vågn op med rosenglød på kinderne! Denne natcreme fra L’Oréal Paris har en unik afkølende formel, der sænker hudens temperatur med -1,3° efter påføring. De kølende egenskaber aktiverer huden, mens cremens pæonekstrakt arbejder for at give din hud en rosa morgenglød.

Age Perfect Golden Age natcreme

Age Perfect Golden Age Natcreme. Find den her.

Et vågent øje

Den rosafarvede øjencreme fra L’Oréal Paris er beriget med pigment, som øjeblikkeligt forskønner øjenområdet. Øjenområdet fugtes intensivt og ser mere vågent ud. Mørke rande under øjnene fremstår mindre tydelige, og øjenområdet føles fastere.

Age Perfect Golden Age øjencreme

Age Perfect Golden Age Øjencreme. Find den her.

L’Oréal Paris hylder den perfekte alder

L'Oréal Paris vil med hudplejemærket Age Perfect Golden Age styrke kvinder, så de kan føle sig tilpasse og smukke uanset alder. Formlerne i Age Perfect Golden Age fremmer en mere homogen hudtone. Læs mere om hudplejeserien her.

Læs også