strikbluser
Stil

Sådan vælger du den rigtige strikbluse

31. oktober 2018
af Birgit Axelsen
Foto: PR
Lun og lækker i en skøn strik – tiden er inde til at shoppe efterårets- og vinterens dejlige sweatre. Om du er til ensfarvet, mønsterstrik eller striber, der er rigtig meget at vælge imellem til dig og lige netop din figur. Psst … Perlebroderier på strik kommer vi til at se rigtig meget til!

FIND STRIKBLUSEN DER PASSR TIL DIN FIGUR

https://imgix.femina.dk/strikbluse-aeble-grafik.jpg

Kig efter strik, der falder flot, ikke er for kraftig og har tyngde. Vælg bådhals eller V-halsudskæring, der viser din hals på den flotteste måde. På en ensfarvet strik giver det fin effekt med en eller flere lange kæder. Længden bliver mest harmonisk, når du vælger hoftelængde eller længere og med det påsatte ærme får du en smuk blød skulderrunding.

https://imgix.femina.dk/strikbluse-aeble.jpg
https://imgix.femina.dk/strikbluse-paere-grafik.jpg
Med den skønne mønsterstrik får du fokus på barm og skuldre. Faconen viser også talje. Du kan også bruge strik med flæser eller andre detaljer på skuldrene. Med farver, mønstre eller andre effekter kan du skabe opmærksomhed på skuldrene og vise talje, så du fremhæver den fine balance i din figur.
https://imgix.femina.dk/strikbluse-paere.jpg
https://imgix.femina.dk/strikbluse-stolpe-grafik.jpg
Det klæder din figur at lege med striber, masser af mønstre og hulstrikmønstre. Du kan lege med materialer og vælge både den bløde og fyldige strik eller tung strik med masser af volumen.Også strik i forskellige længder eller styling med lag på lag klæder din figur. Du kan både bruge rullekrave, turtleneck, V-udskæring og bådhals.
https://imgix.femina.dk/strikbluse-stolpe.jpg
Stribet strik fra Dawn X Dare til 1.499 kr. Tlf. 40162000
https://imgix.femina.dk/strikbluse-timeglas-grafik.jpg
Din figur kommer bedst til sin ret i strik med stretch, rib, faconsyet eller med slå-om effekt – det fremhæver din talje og timeglasfigur. Når du vælger ensfarvet, står din silhuet flot og skarpt. Perlebroderierne og poseærmerne understreger det feminine, samtidig med at din stil får kant.
https://imgix.femina.dk/strikbluse-timeglas.jpg
https://imgix.femina.dk/call_to_action/curvy_kandi_cta2_0.png

Læs også