https://imgix.femina.dk/media/368875a1199b471d922cd32fc1265062.jpg
Stil

Nyt og gratis shoppingsite på nettet

20. september 2011
af Ida Hallbæck
Swapspot hedder et nyt socialt shoppingsite, hvor du kan købe og sælge dit aflagte designertøj. Til forskel fra andre lignende sites er det ganske gratis at være bruger

Nu får det etablerede shoppingsite Trendsales omsider konkurrence efter at have siddet tungt på det danske marked for brugt modetøj igennem de sidste mange år. Den nye konkurrent hedder Swapspot og adskiller sig fra Trendsales og andre konkurrenter ved at være helt fri for gebyrer.

En anden væsentlig forskel er, at du som sælger skal oprette dig via din Facebook-profil. På den måde er køberne sikre på, at profilen er troværdig, og sælger kan ikke dække sig ind under skøre kælenavne.

Læs også: Efterårets lækreste accessories

https://imgix.femina.dk/legacy/media/94cfb845e83c4192bc78570172627b23.jpg

Swapspot er allerede på vej med app's til IPhone og Android, så du nemt kan oprette og se annoncer via din telefon.

Bag det nye shoppingsite står to brødre og "it-nørder", Lars og Thore, som har startet Swapspot, fordi de var trætte af at høre på deres mange shoppeglade søstre, der altid brokkede sig over, hvor besværligt og dyrt, det var blevet at købe og sælge tøj over nettet.

-Vi syntes egentlig bare, det kunne være en fed udfordring at prøve at lave en service, som alle danskere med interesse for modetøj kunne få glæde af, og hvor man kan lægge annoncer op helt gratis. Det ville selvfølgelig være sjovt, hvis vi kunne skabe en forretning ud af det, men i første omgang har det handlet om at få lukket munden på alle vores søstre - og det er faktisk lykkedes, siger Thore og Lars.

Se mere på swapspot.dk

Læs også