https://imgix.femina.dk/media/46a1e996a33f48eebe11bfba993c8f15.jpg
Stil

Nyt designtalent: Beate Godager

26. oktober 2011
af Muuse.com
Norskfødte Beate Godager er en af tidens store designtalenter, og hun har både arbejdet for topdesignere som Vivienne Westwood og Barbara I Gongini. Nu har du mulighed for at købe hendes eksklusive, skræddersyede tøj på nettet. Se et udvalg af kollektionen her


https://imgix.femina.dk/legacy/media/8a88c0837acd48299efa840a2d997905.jpg

Den norskfødte designer, Beate Godager er ikke bare uddannet designer fra Designskolen Kolding, men har også en baggrund som dameskrædder. Hendes talent har skaffet hende eftertragtede praktikstillinger i Vivienne Westwood og Barbara I Gongini i London. Beate har også deltaget i Designers' Nest konkurrencen under modeugen med sin afgangskollektion INTERIOR/EXTERIOR, og har senere medvirket i bogen IN,ON AND BEHIND FASHION.

Kollektionen INTERIOR/EXTERIOR er baseret på forskning af det fysiske forhold mellem krop og beklædning, igennem undersøgelser af tøjdele som jeans, denimjakker og T-shirts. Beates kollektion er udviklet gennem en inspiration af sociologiske og psykologiske undersøgelser omkring menneskers opfattelse af tøj i offentlige og private omgivelser, og måden det får os til at føle.

Designskolen Kolding er kendt for at udklække talentfulde og innovative designere som Beate, hvis design også har været på forsiden af livsstilsmagasinet Eurostyle.

Beates styles vil være mulige at bestille i en limited edition serie af 20 stykker. Tøjet er produceret af MUUSE, en online butik og tøjproducent, som sælger skræddersyet designertøj fra de største nyuddannede designtalenter.
Læs mere om Beate og bestil hendes designs på muuse.com

Se et udvalg af Beate Godagers kollektion i galleriet herunder

Læs også