Nina Mosberg Dam fik et nyt look med SØNDAG
Stil

Nina fik et nyt look: Friskere og meget mere farverig

11. juli 2018
af Anne Bruhn Jørgensen og Liv Barfoed, redigeret til web
Modeassistent: Malou Hansen. Foto: Heidi Maxmiling. Frisør: Mette Zimmer/Zimmer Sonne. Makeup-artist: Line Heiberg/The Body Shop. Model: Nina Mosberg Dam
Sådan sagde 57-årige Nina Mosberg Dam fra Humlebæk, efter hun fik et nyt look med SØNDAG, hvor hun både fik en ny frisure, fik lagten anderledes makeup og frem for alt fik prøvet tøj, hun aldrig selv ville have valgt. Se her, hvor fin hun blev.

Nina fik et nyt look med SØNDAG

Hvem: Nina Mosberg Dam

Alder: 57 år

Bopæl: Humlebæk

Højde: 167 cm

Tøjstørrelse: 40-42

Job: Arbejder i et bofællesskab og som hjemmevejleder

Privat: Gift med Per og mor til tre voksne børn

Før:

Jeg havde kræft i 2012, hvor jeg fik kemo, og det er gået udover mit hår. Jeg kan simpelthen mærke, at det ikke er lige så tykt længere, og det er selvfølgelig en udfordring. I forhold til min stil så har jeg en tendens til altid at vælge tøj i sort, hvidt og gråt, og jeg er generelt dårlig til at bruge farver. Jeg går altid med løse overdele, fordi jeg er ked af min mave, men det er blevet bedre, efter jeg for nylig tabte mig 16 kilo. Derfor håber jeg på at få noget inspiration til en lidt anden stil.

LÆS OGSÅ: Gitte på 56 fik et nyt look: Se hendes vilde forvandling

Efter:

Jeg har haft en fantastisk spændende dag. Jeg er meget glad for min nye frisure, jeg er vild med farven, og så har jeg prøvet noget tøj, som jeg ikke kunne forestille mig at se mig selv i, men som jeg har syntes om bagefter. Derfor er min grænse blevet flyttet, og det har været sundt for mig. Jeg har fået nogle gode råd til makeup og til, hvordan jeg skal tegne mine øjenbryn op, så det vil jeg forsøge at eksperimentere med fremover.

Hår:

Mette Zimmer fra Salon Zimmer Sonne ønsker at give Nina et mere råt look. Nina er gråhåret naturligt, men har de sidste mange år fået farvet sit hår lyst. Mette begynder derfor med at farve bunden i Ninas hår for at gøre den ensartet. Efterfølgende lægger hun nogle tynde, blonde reflekser for at tilføre en mere klar og lækker farve. Samtidig giver det lidt spil til håret, og Nina får et friskere look. Den lyse farve understreger ligeledes den grafiske frisure, som Mette ønsker at give Nina. Håret skal klippes i en page, som klippes meget kort bagved, mens siderne bliver længere og længere. På den måde hjælper de med at markere kæben, forklarer Mette, som vælger at bevare længden i Ninas pandehår, men til gengæld laver det bredere, da det passer bedre til Ninas ansigt.

LÆS OGSÅ: Britta fik et nyt look: Det er utroligt, at så lidt kan gøre så stor en forskel

Makeup:

Makeupartist Line Heiberg fra The Body Shop begynder med at lægge en primer på Ninas hud. På den måde kommer makeuppen til at ligge mere ensartet, samtidig med at den holder længere. Efterfølgende lægger hun en fresh nude foundation, som hun pensler på Ninas hud. Brynene tegnes op med en brun øjenskygge og pensles opad. Fordi Nina har gråblå øjne, passer de mere kølige nuancer godt til hende. Derfor begynder Line med at lægge en sandfarvet øjenskygge op til globelinjen, ligesom hun også lægger en tynd streg med øjenskyggen langs den nederste vippekant for at indramme øjet. Efterfølgende lægger hun den blågrå øjenskygge nederst på låget, og de to blendes sammen. Langs vippekanten lægger hun en sort, flydende eyeliner, og vipperne får en gang sort mascara. Læberne tegnes op med en pink læbeblyant for at holde bedre på læbestiften. Til sidst pensler Line en pink læbestift på Ninas læber, og kinderne får lidt blush.

Se i galleriet herunder, hvordan Nina kom til at se ud:

Adresseliste

Armor Lux, tlf. 27 82 58 66

Becksöndergaard, tlf. 35 83 70 83

Billi Bi, tlf. 38 10 46 68

Bronté, tlf. 39 90 51 86

Bukela, tlf. 39 16 18 66

Debcollection, tlf. 39 16 18 66

Elton, tlf. 97 12 24 11

Kaffe, tlf. 97 21 62 66

Laurie, tlf. 71 74 72 74

LIDL, lidl.dk

Louis Nielsen, tlf. 96 32 50 00

Masai tlf. 33 32 23 33

Micha, tlf. 96 29 43 01

Shirtmaker by Elton, tlf. 97 12 24 11

Topshop, www.topshop.com

The Body Shop, www.thebodyshop.com

Vintage Bar, www.thevintagebar.dk

Zimmer & Sonne, tlf. 33 93 88

https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs også