makeover fra blond til rødhåret
Mode

Rikke har fået et makeover: Yes, jeg har fået mit røde hår igen

Af Anne Bruhn Jørgensen 8. juni 2017
Foto: Heidi Maxmiling.
I mange år har Rikke Kirk drømt om at få en makeover, men frygten har altid stoppet hende. Derfor har hun i lang tid haft den samme frisure, den samme stil og gået med den samme makeup.

Rikke har fået et makeover

Jeg var rødhåret som barn, og jeg har længe haft lyst til at få den hårfarve tilbage, men jeg er alligevel igen og igen blevet ved med at bevare min lyse farve, fortæller 44-årige Rikke Kirk, som til daglig bor i Aarhus med sin kæreste og sine to drenge. 

Hvem: Rikke Kirk

Alder: 44 år

Bopæl: Århus

Tøjstørrelse: 38

Hæjde: 170 cm

Job: Neuro-coach

Privat: Bor med sin kæreste og sine to sønner.

Se hele det flotte Makeover og få tips til Rikkes nye look i denne uges SØNDAG nr. 24.

Se det flotte resultat i galleriet nedenfor

"Min stil er meget afslappet, men feminin. Alligevel føler jeg, at jeg mangler noget inspiration til, hvordan jeg kan klæde mig på til hverdag," fortæller Rikke Kirk, som længe har drømt om at få et nyt look. 

Jørgen Kolling fra Copenhagen Hair Spa vælger at beholde længden i Rikkes hår, men han vil give hende et mere rocket look. I den bagerste del af håret klipper Jørgen kun spidserne af, mens han samtidig giver Rikke en masse etager. Den forreste del af håret klippes som et pandehår, der bliver længere og længere, inden det forenes med det helt lange hår bagved. Hele håret farves i en gylden blond farve, som er tilsat en smule kobberfarve. Den har Jørgen valgt, fordi den giver mere dybde, end Rikkes egen blond farve. Samtidig skal den give noget kant og en blødhed til Rikkes hud. Både inden og efter farvningen får Rikkes hår en omgang argan oil for at blødgøre det.

Fordi sommeren er over os, vil Jørgen Kolling fra Copenhagen Hair Spa give Rikke nogle, dejligt farverige læber. Af samme grund vælger han at lægge en mere neutral øjenmakeup. Han begynder med at lægge en lys øjenskygge på Rikkes øjenlåg. Tager en mørk eyeliner og smører den udefra siden og ind til pupillen, sådan det kun bliver halvdelen af låget langs vippekanten, som har eyeliner. Ovenpå den rosa øjenskygge lægger Jørgen en lys, grøn øjenskygge på samme del af øjenlåget som eyelineren. De blendes sammen. Fordi Rikke har lidt tunge øjenlåg, lægger Jørgen en lys øjenskygge på ovenover den grønne og lyserøde øjenskygge. En bordeaux øjenskygge lægges yderst på øjenlåget og ind mod midten. Rikkes læber tegnes op med en læbeblyant. Jørgen tegner små felter med blyanten, som gør at læbestiften lægger sig indeni de felter og dermed holder længere. Læbestiften pensles på. Han har valgt en rigtig rød sommerfarve, for at give Rikke et friskt look.  

"Jeg var meget spændt på, hvad jeg ville synes om den røde hårfarve. Jeg har jo været lyshåret i rigtig mange år, men det forekommer mig helt naturligt at være rødhåret. Jeg troede, jeg ville få et chok af se det, men jeg synes, det er meget naturligt, og jeg er virkelig glad for det. Jeg vil eksperimentere med at bruge nogle andre farver på øjnene fremover og lægge læbestift på en anden måde", fortæller Rikke om sit nye look. 

Vil du også have et nyt look? 

Har du lyst til en dag med forkælelse og fornyelse, og er du frisk på at vise SØNDAGs læsere din nye stil? Så send en mail til [email protected]