Mode

Moderedaktionens yndlings-blogs

1. juli 2013
Af Moderedaktionen 07/01/2013 - 14:00
Den dynamiske blogverden har taget fart – og med god grund. For der er massevis af inspiration at hente hos de modeinteresserede kvinder, der dagligt opdaterer med lækre outfitbilleder, nyheder og modefund. Her er et udpluk af vores yndlings, danske modeblogs

www.stylejunkie.looklab.dk   Laura Lawaetz er 25 år, webredaktør på Cover og – som bloggens navn antyder – en style junkie uden lige. Hun er kendt for sin misundelsesværdige stil (og walk-in garderobe), men pas på, hvis du har en hang til at forelske dig i dyre designer items, for uanset om det er Chanels famøse espadrillos eller Pradas nye it-taske, banker Lauras hjerte for selvsamme.

http://passionsforfashion.dk/ På trods af Christina Dueholm, 25,s nylige titel som designer, har den smukke blogger allerede flere designsamarbejder bag sig. I foråret designede hun i samarbejde med Markberg en lækker taske, og netop nu er hun aktuel med sin første kollektion for 2ND Day kaldet The Perfect Fit. Bloggens mest populære indlæg er desuden gør-det-selv-tips og brugbare eBay-indlæg med inspiration til musthaves for ingen penge.

http://clamour4glamour.looklab.dk/ Camille Kaasby-Wang, 30, er en cool mommy uden lige, og Clamour for Clamour er et univers, der helt sikkert er et besøg værd. Bloggen er et miks af mode og musik, og Camilles kærlighed til både hjemstavnen Aalborg, yndlingsbyerne Hamborg og London og ikke mindst seje tatoveringer gør om muligt bloggen endnu sejere.

http://lululoves.com/ Lulu Henckel, 37 år, er en fashionista med stort F, og sammen med sin mand, Nicolai Henckel, driver hun webshoppen YouHeShe.com, der bl.a. er forhandler af Isabel Marant og Iro – to af Lulus egne favoritter. Følg med på lululoves.com og få et indblik i Lulus fashionable hverdag.

http://blameitonfashion.freshnet.com/ Som tidligere moderedaktør på Costume, har Marie Hindkær Wolthers fingeren på modepulsen. Maries stil er cool og minimalistisk, og så er hendes lækre sko og tasker to die for.  

http://lookdepernille.com Pernille Teisbæk har tidligere været stylist på både Woman, Alt for Damerne og Eurowoman, men arbejder nu freelance og er bl.a. fast modeekspert i Go’ morgen Danmark, hvor hun guider seerne gennem modens nye tendenser sæson efter sæson.

http://trineswardrobe.dk/ Trine Kjær, 24, har lækkert hår og LÆKKER stil. (Førstnævnte kan du heldigvis også få, da Trine står bag de lækreste hårprodukter, Trines Wardrobe, som du både kan købes i Matas og Sephora). Desuden er Trine vild med musik, gadefest og festivaller, så mangler du inspiration på dén front, er bloggen klart et besøg værd.

http://www.fredesblog.dk/ Frederikke Toftsø, 24 år, er glad for mode, farverige sneakers og lækker kage, og med sin no-nonsens tilgang til hele blog – og modeverden, er Fredes Blog et friskt pust i blogland.

http://intotheshades.com/ Cindie Dahl Hiort har et imponerende CV inden for modebranchen, der strækker sig fra moderedaktør på Elle til kreativ direktør hos Noise PR. Med en masse erfaring i bagagen og en uendelig kærlighed til mode og skønhed ved Cindie om nogen, hvad hun snakker om, når hun på sin blog, Into The Shades, dagligt inspirerer sine læsere med de nyeste tendenser og musthave-fund.