Mode

Makeover: Helene fik farven igen

af Silke Grane og Birgit Axelsen 17. august 2009
Foto: Stig Lerche Hår: Zisar Hairdresser/Lone, Makeup: Bobbi Brown/Vibeke, Tøj: Inwear Sko: Bruno & Joel
Silke Grane og Birgit Axelsen, Foto: Stig Lerche Hår: Zisar Hairdresser/Lone, Makeup: Bobbi Brown/Vibeke, Tøj: Inwear Sko: Bruno & Joel

Helenes problem:Bukserne er ofte for store i taljen.Femina foreslår:1. Prøv de nye bukser i stretch med høj talje, de kan måske løse dit problem.2. Lad f.eks. bukser i berbersnit hænge løst på hofterne - det giver et lækkert, afslappet look.

Helene Lütken i makeover

Helene før Makeover

Helene Lütken i makeover

SportyStrik med lynlåse til 899 kr. og inderst mønstret skjorte med sløjfe til 799 kr. De lækre skindbukser fås til 1.199 kr. og handskerne til 499 kr.

KORT OM HELENE

NAVN: Helene LütkenALDER: 46 årBOPÆL: Rylemosen i BrøndbyJOB & UDDANNELSE: Personaleassistent i TermaINTERESSER: Har kolonihave og bor der hele sommeren; dyrker vægttræning og svømningMIN STIL: Klassisk og romantisk/ femininHØJDE: 167 cm VÆGT: 57 kiloTØJSTØRRELSE: 36/smallJEG SKAL FREMHÆVE: Mine flotte ben og min harmoniske skikkelse og talje.

Helene Lütken i makeover

LillaSilkekjolen med løbegang koster 999 kr., og den sorte herrevest fås til 599 kr. De sorte tights i stretch koster 699 kr., og skoene med plateau er fra Bruno & Joel til 2.300 kr. Den flettede taske koster 699 kr.

Helene Lütken i makeover

FemininKjolen med fine læg på halskant og ærmer fås til 699 kr. og det lange tørklæde til 299 kr. Frynsetasken koster 1.499 kr., og de langskaftede støvler, der falder ned, koster 2.300 kr. fra Bruno & Joel.