Mode

Grib stilen: 5 flotte sæt, der redder din morgen

9. april 2018
af Christina Forsberg
foto: Shutterstock og Instagram
Er du også træt af at stå på hovedet i dit klædeskab hver morgen og alligevel ikke ane, hvad du skal tage på? Så få inspiration til lækre sæt fra disse fem stilfulde kvinder.

Uanset hvor meget og forskelligt tøj, der hænger i ens klædeskab, kan det nogle gange være umuligt at finde ud af, hvad man skal tage på. Det virker som om, al fornemmelse for mode og stil har forladt en dér mandag morgen. Væk er intentionen om et dristigt outfit, og ofte ender man i det samme tøj som ugen før.

Derfor er det så velsignet, at der findes kvinder, der har sans for detaljerne og kan vise os andre, hvad der klæder vores kropstype - og ikke mindst inspirere os til at være mere modige i valget af tøj og sammensætning. 

Læs også: Vi elsker Nicolette Masons stil!

Vi har fundet fem skønne kvinder, der har mikset deres tøj på en måde, som du sagtens selv kan gøre efter. 

Inspiration til 5 lækre outfits: 

Vis skuldrene

Hvis du er glad for dine skuldre, så prøv en af off-shoulder-varianterne, som Blogger Allison Teng gør her - parat til at springe ud i foråret. 

 

Understreg taljen

Kurvede kvinder er velsignet med... kurver! Understreg dette ved at vælge en top, der går ind ved din talje og ud forneden. Et flot par stramme jeans kan også vise dig frem på smukkeste vis, se blot på blogger Tanesha Awasthi for beviset.    

Det klassiske look

Et af de nemmeste outfits i verden er jeans med t-shirt eller skjorte som modellen Clementine Desseaux her viser til perfektion. Uanset størrelse eller form kan du bære dette. For at gøre looket dit eget kan du style det med farverige sko og iøjnefaldende accessories.    Læs også: Vi elsker Danielle Vaniers stil!  

 

Sort er et musthave

Sort er bare en universel flatterende farve, så det er tid til at investere i en sort silke- eller bomuldskjole. Vælg en, der ikke klæber til kroppen, og og undgå for tunge detaljer på den. En denimjakke er altid genial til en sort kjole - se blot Nicolette Mason her.    

Jumpsuit og vest

En jumpsuit er genial med både høje sandaler og flade ballerinaer og ser cool ud med en ærmeløs blazer-vest - som her på bloggeren Chastity Garner-Valentine. 

Læs også: Den ultimative styling-guide til din figur