Nyt look
Mode

Før og efter: Se Gittes vilde forvandling

23. januar 2018
af Anne Bruhn Jørgensen og Liv Barfoed
Foto: Heidi Maxmiling. Modeassistent: Malou Hansen og Martina Zivalj. Frisør og makeupartist: Line Bomholt/Bomholt Intercoiffure
”Mit eget tøj er pludselig så kedeligt”. Sådan sagde 56-årige Gitte Boss Thomsen, da hun var blevet stylet. Gitte har altid haft svært ved at finde bukser, der passer, og derfor var der særligt fokus på det, da vi gav Gitte et nyt look. Se hendes store forvandling her.

Gitte fik et helt nyt look med SØNDAG

Gitte Boss Thomsen:

Alder: 56 år

Bopæl: Rønne på Bornholm

Højde: 160 cm

Tøjstørrelse: 38

Job: Arbejder på Rønne Bibliotek

Privat: Gift med Lars og mor til to sønner

Før:

Jeg har taget lidt på og fået lidt mave, og det har jeg aldrig haft før. Jeg har det sidste stykke tid købt oversize-kjoler for at skjule min mave, men jeg føler mig egentlig ikke tilpas i dem. Derfor har jeg brug for noget inspiration til, hvad der klæder mig.

Til daglig går jeg med foundation, eyeliner, øjenskygge og mascara, men i forhold til mit hår har jeg ikke haft så meget mod til at eksperimentere. Faktisk har jeg haft den samme frisure de seneste fem år.

Efter:

Jeg er helt vild med mit nye hår, og jeg er helt bange for at vaske det, for hvad nu, hvis jeg ikke selv kan sætte det lige så flot. Makeuppen er rigtig fin, og jeg skal helt sikkert have købt en primer. Til hverdag går jeg mest i nederdele og kjoler, for jeg har svært ved at finde bukser, som sidder godt. Derfor var jeg også helt vild med sættet med kimonoen, for jeg synes, bukserne sad perfekt. Jeg er blevet inspireret til at få det bedste ud af, hvordan jeg ser ud. 

 

LÆS OGSÅ: Nyt look: Jeg behøver jo ikke gå med cirkustelt

Makeup:

Line Bomholt fra Bomholt Coiffure begynder med at lægge en primer på Gittes hud. På den måde undgår man, at makeuppen sætter sig i linjerne, og samtidig holder den længere. Efterfølgende lægger Line foun-dation med en lille svamp, og på kindbenene lægger hun lidt pudder. Langs vippekanten, lige under øjet og inde ved øjenkrogen, lægger Line en lys øjenskygge for at åbne øjet op. Ved globelinjen lægges en lysebrun øjenskygge, og lige under lægges mørkebrun øjenskygge. De brune toner passer godt til Gittes hud, og samtidig komplementerer de hendes nye hårfarve. Til sidst får vipperne en gang mascara, og læberne får lidt lipgloss.

Tre produkter brugt til makeuppen:

  • Eye Shadow, 165 kr. Amazing space
  • Blush Mademoiselle, 165 kr. Amazing space.
  • Flawless skin CC-cream, 335 kr. Amazing space.

Hår:

Frisør Line Bomholt fra Bomholt Coiffure ønsker at give Gittes hår en lækker kobberfarve. Lige nu er Gittes bund mørkere end resten af håret, så derfor bruger Line en ligthning oil, som lyser bunden op. Således får Line et mere ensartet grundlag at arbejde med. Line lægger striber i Gittes hår med tre forskellige farver. En gylden kobberfarve, en karamelfarve og en hel lys. Gittes hår var meget firkantet, og Line vil gerne gøre det lidt mere friskt. Fordi Gitte har naturlige krøller, skal hun have en frisure, der er til at sætte. I nakken klippes håret i niveauer, som giver frisuren masser af volumen. I siderne klippes det kort, mens pandehåret får lov til at bevare lidt længde. Til sidst styles håret med en flexible cream og lidt finishing spray, så det holder. Brynene farves mørke for at markere dem i forhold til resten af ansigtet.

LÆS OGSÅ: Stil har ingen alder

Tre produkter brugt til håret:

  • Defining flexible cream, 290 kr. Shu Uemura.
  • Finishing spray, 310 kr. Shu Uemura.
  • Protective volumizer, 310 kr. Shu Uemura

Drømmer du også om et nyt look - og har du lyst til at vise resultatet frem i bladet? Skriv til soendag@soendag.dk

Se Gittes nye look i galleriet herunder:

Adresseliste:

Bomholt Intercoiffure, tlf. 33 32 54 55

ByMICKLEIT, tlf. 61 69 81 46

Cream, tlf. 33 21 88 77

Føtex/Bilka, tlf. 87 78 30 90

Ilse Jacobsen, tlf. 49 70 41 76

Kaffe, tlf. 97 21 62 66

Margit Brandt, tlf. 96 29 43 01

Micha, tlf. 96 29 43

M. Wiesneck, tlf. 70 22 47 70

Profil Optik, tlf. 36 88 86 86

Soulmate, tlf. 97 21 21 73

Tamaris, www.tamaris.com