Mode

Flot i farver

af Silke Grane og Birgit Axelsen 25. maj 2009
Foto: Stig Lerche
Susanne bliver rådet til at kaste sig ud i de støvede pasteller og få et mere blidt og feminint look.

Råt og kortSusannes hår er lysnet og har nogle få pink striber, så Sidse fra Zisar Hairdrezzer foreslår, at håret gøres en smule lysere og mere klart og friskt i farven. Sidse løsner og løfter håret ved at klippe det mere frynset med vægt på fylde i toppen, så det bliver nemmere at sætte for Susanne. Til den daglige pleje anbefaler hun Kérastase Resistance-serien, som virker plejende på porøst hår, uden at håret bliver tungt. Bain De Force Shampooen koster 200 kr. og Reinforcing and Refi nishing Treatment 225 kr. Håret styles med Paul Mitchells glansgivende Super Skinny Serum til 195 kr., som kan bruges i både vådt og tørt hår. Afsluttende bruges et let pift af Extra- Body Finishing Spray til 165 kr.

Lækker, kølig sommermakeupAnnette fra Estée Lauder anbefaler den milde renseserie Soft Clean til Susannes hud. Hun starter med at lægge en lysrefl ekterende concealer under øjnene og langs næsefl øjene. Derefter lægges en let foundation på resten af ansigtet, og kindbenene får en varm, naturlig glød med solpudder. Afsluttende pudres med lidt løst pudder i T-zonen for gøre makeuppen mere holdbar. Der lægges øjenskygge i en lyseblå nuance på den inderste halvdel af øjenlåget og en mørkere blå på den yderste. Øjenskyggen lægges kun på den bevægelige del af øjenlåget. Øjet indrammes med en våd, sort øjenskygge, det giver et blødere look. Vipperne får masser af længde og volumen med sort mascara. Læberne tegnes let op med en naturlig brunlig nuance og får derefter masser af glans med brun-rosa lipgloss.

Susanne Nielsen

EFTER: Den super flotte jumpsuit i denimstretch er fra Birna til 1.799 kr. Øreringe og taske fra Gina Tricot til hhv. 79 kr. og 149 kr., mens skoene med kinahæl er fra Bronx til 599 kr.

Susanne Nielsen

FØR: Susanne har haft nogle udfordringer med at lægge en god makeup - som ung mistedehun det ene øje under et trafikuheld, og glasøje og ar har siden gjort det vanskeligt at finde frem til den rette makeupstil. Derudover ender Susanne altid med at gå i sort tøj.

Kort om Susanne

Navn: Susanne Nielsen.Alder: 44 år.Bopæl: Haldrupvej i Horsens.Børn: To børn på 20 og 24 år.Job & uddannelse: Uddannet tjener, men nu ansat som fængselsfunktionær. Har lige uddannet sig til negletekniker og driver sin egen klinik.Interesser: Mand og børn, og derudover ridning, rulleskøjteløb og fitness.Stil: Rå, men gerne med et twist af det casual sporty.Højde: 177 cm.Vægt: 60-61 kilo.Tøjstørrelse: 36 i bukser og 40 i bluser.Fremhæv: Mine lange ben.

Susanne Nielsen

Delikat i lysegult og sart syren - blusen og tørklædet er begge fra Saint Tropez til hhv. 399 kr. og 199 kr. Den leopardprintede cardigan er fra Muus til 650 kr., og de uvaskede jeans er fra WeSC til 1.299 kr. Armbåndet er fra Gina Tricot til 139 kr. for hele sættet

Susanne Nielsen

Helt skøn kjole i økologisk silke fra Tina Casmose til 4.900 kr. og "græsk" halskæde fra Gina Tricot til 249 kr. Armbåndet fra Mitos koster 2.900 kr., og sandalerne er fra Lise Lindvig til 499 kr.

Læs også:Flot i stramme bukser