støvler, strik og frakke fra mango
Mode

Feminas shoppingredaktør: Disse 3 ting skal du købe i Mango lige nu

27. september 2018
af shoppingredaktør Line Sekula
Foto: PR
Den lækre oversize frakke, Sofie Gråbøl-strikken og de langskaftede støvler. Her er tre ting, feminas shoppingredaktør tipper om, du skal købe i Mango lige nu.

1. Den oversize frakke

frakke fra mango

Denne frakke er ikke kun perfekt, fordi den er i uld, men dens simple snit og flotte grå varme farve gør den meget elegant at se på. En frakke som denne vil passe perfekt ind i hverdagsgarderoben, da den ikke larmer for meget med bæltespænde, farver eller andre detaljer. Det største plus ved at vælge en oversize frakke er, at du kan lege med mange lag under, og den derfor holder hele sæsonen.

 

 

 

2. Musthave-støvlerne

langskaftede støvler fra mango

Vi har set dem før, men det er ved at være noget tid siden: Det absolutte must-have til efteråret er langskaftede støvler. De kan bæres til nederdele, kjoler og stramme jeans og kan derfor kun blive et kæmpe hit endnu en gang. Støvlerne har en god højde, som både kan bruges til hverdag og fest. 

Støvler fra Mango, 1.299 kr.

 

LÆS OGSÅ: Modebrevkasse: Hvilken efterårsfrakke skal jeg gå efter i år?

 

3. Den norske strik

striktrøje fra mango

Her i Danmark er den også kendt som strikken, Sofie Gråbøl bar i stort set hvert afsnit af ”Forbrydelsen”, men den har haft sin visning på podiet hos flere designere. Jeg vil gå efter én i naturlige farver og undgå et strikmønster i alt mange forskellige farver, så den ikke minder alt for meget om en julestrik.

Strik fra Mango, 399 kr.

 

LÆS OGSÅ: Modebrevkasse: Hvad skal jeg have i min garderobe, hvis jeg vil undgå de evindelige tøjkriser om morgenen?