modeugen
Mode

De 5 store tendenser fra modeugen

af Line Sekula 8. februar 2018
Foto: PR
Feminas moderedaktion var på farten i modeugen, og de deler her 5 store tendenser, der særligt prægede catwalken i København, og som inden længe vil pynte i gadebilledet.

Tendenser fra modeugen i København 

Feminas moderedaktion har været til modeuge, og her har de spottet de nye store trends, som vi kan glæde os til at se i butikkerne og i gadebilledet fredmadrettet. Se dem her.

Working Girl

Mark Kenly, Designers Remix, J. Lindeberg, Baum und Pferdgarten, Freya Dalsjø.

De danske designere ser nutidens kvinder i tøj, som skal passe til jobbet. De klassiske dele som jakkesættet, skjorten og pencilskirtet bliver et sikkert hit. Hos designerne var de klassiske dele gjort mere casual ved at mikse stilen med det et mere sporty udtryk eller åbne, løse skjorter, oversize jakker og flade sko.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Denim, denim og atter denim

Holzweiler, Oh by Kopenhagen Fur, Ganni, Baum und Pferdgarten, Ganni.

Der var denim på alle måder til den Københavnske modeuge - enten på catwalken eller i gadebilledet. Det slidstærke materiale er igen én af det helt store tendenser, men det er ikke kun den indigofarvet denim, vi kommer til at se. Hos Ganni så vi denim i stærke farver som pink, rød og med et lilla skær. Baum und Pferdgarten og Holzweiler gik all in på cowboystoffet og viste hele denimsæt frem på catwalken.

Flæser

Munthe, Ganni, Baum und Pferdgarten, Designers Remix, Ganni.

Du har nok allerede skimtet dem i den aktuelle mode, men flæserne er kommet for at blive. Feminine og asymmetriske flæser blev vist på catwalken én efter én hos både Baum und Pferdgarten, Munthe, Ganni og Designers Remix. Udover at flæserne gerne må være asymmetriske, så kan materialerne også være forskellige, hvilket giver et nyt tvist til de ellers så velkendte flæser.

Tern

Holzweiler, Ganni, Oh by Kopenhagen Fur, Baum und Pferdgarten, Designers Remix. 

Den største tendens, som vi spottede hos stort set alle designerne, var tern. Så du kan snildt klappe dig selv på skulderen for de ternede investeringer, du gjorde i sidste sæson – dem bliver du rigtig glad for i den kommende. Og du behøver ikke at tænke på, hvorvidt du har købt de rigtige tern, for de alle sammen ekstremt populære at iklæde sig.

Creme de la creme

Designers Remix, Holzweiler, Mark Kenly, Ganni, Anne Vest.

Man kommer ikke uden om at ”tone i tone”-looket ser lækkert og eksklusivt ud. Og det er helt bestemt noget, du gerne må hoppe i til næste sæson – uanset om du er vinterbleg, mørkhåret eller blond.

Miks det helt hvide med den cremefarvede og få et look som Anne Vest eller Mark Kenly Domino Tan viste på catwalken. Miks gerne materialerne, så kan du selv vælge om looket skal gå den feminine, sporty eller klassiske retning som Ganni.