Bente fik et nyt look med SØNDAG
Mode

Bente fik et nyt look: Sådan pifter du det klassiske op

17. maj 2018
af Anne Bruhn Jørgensen og Liv Barfoed, redigeret til web
Modeassistent: Malou Hansen. Foto: Bo Lynge. Frisør: Mulle / Salon Orlando. Makeupartist: Rikke Jeberg / lo Minerals
74-årige Bente Christensen sværger til sorte bukser, hvide skjorter og fine jakker. Derfor gav vores stylist hende inspiration til et anderledes og mere farverigt look. Se her, hvor fin hun blev.

Bente fik et nyt look med SØNDAG 

Hvem: Bente Christensen

Alder: 74 år

Bopæl: Vallensbæk

Højde: 170 cm

Tøjstørrelse: 40

Job: Pensioneret frisør

Privat: Gift med Kjeld og mor til to voksne sønner

Før:

Jeg har altid haft lyst til at give mig selv den her oplevelse. Jeg syr meget tøj selv, men jeg er tilbøjelig til at have en for klassisk stil. Jeg har eksempelvis mange sorte bukser, hvide skjorter og fine jakker, og så er jeg dårlig til at gå med kjoler og nederdele, så det vil jeg gerne have mere inspiration til. I forhold til makeup går jeg med foundation, pudder, eyeliner, øjenskygge, mascara og læbestift, så det føler jeg, at jeg har styr på, men derfor er det stadig rart at høre, hvad der klæder mig set med en andens øjne.  

 

LÆS OGSÅ: Britta fik et nyt look: Det er utroligt, at så lidt kan gøre så stor en forskel

Efter:

Jeg er glad for håropsætningen, og så har det været sjovt at få lagt makeup af en, som ved, hvad der klæder mig. Normalt har jeg mere sort eyeliner rundt om øjnene, men det behøver jeg faktisk slet ikke. Jeg har fået inspiration til at gå mere farverigt klædt, så det vil jeg forsøge fremover, og så kan jeg godt se, at jeg sagtens kan gå med store øreringe, så jeg tror, jeg skal ud og købe mig et par.

Hår:

Frisør Mulle fra Salon Orlando vælger at give Bente en klassisk håropsætning, som fremhæver hendes ansigt. Fordi håret lige er blevet farvet lyst, og fordi Bente er meget glad for sit lange hår, bliver dette en alternativ makeover. Mulle begynder med at rulle Bentes hår op med curlere. Da de har siddet en halv times tid, tager hun dem ud og touperer håret, inden hun sætter det op i en enkel, men fin opsætning. På sin børste putter Mulle lidt voks, inden hun redder håret sammen for bedre at lægge de små fimrehår ned. Bente har et flot, halvlangt pandehår, som passer perfekt til frisuren, så det lader Mulle sidde. Til gengæld giver hun det lidt Dirty Angel-tørshampoo, som hjælper med at holde håret på plads, og som samtidig giver fylde og volumen til håret.

 

LÆS OGSÅ: Før og efter: Se Gittes vilde forvandling

Makeup:

Makeupartist Rikke Jeberg fra Glo Skin Beauty begynder med at pensle lidt foundation på Bentes hud, og under øjnene lægger hun en concealer.  For at få makeuppen til at holde hele dagen lægger hun en setting powder oven på Bentes foundation. Langs vippekanten og lige under øjet lægger Rikke en sort, flydende eyeliner for at indramme øjet. Fordi Bente har lidt tunge øjenlåg, er det vigtigt at fremhæve selve øjet, fortæller Rikke. Lige under brynet lægger hun en brun øjenskygge, og nedenunder lægger hun en mørkebrun øjenskygge i globelinjen. Helt ude i kanten af øjet lægger hun en blå øjenskygge for at tilføre Bentes look noget intensitet. På den våde kant lægger Rikke en lys eyeliner, som hjælper med at åbne øjet op. På kinderne får Bente lidt creme-blush, og vipperne får en omgang sort mascara. Læberne markeres med en rosa læbeblyant, og efterfølgende lægges en rosa læbestift. På den måde bliver læbestiften, hvor den skal.

Se, hvordan Bente kom til at se ud til Nyt Look i galleriet herunder:

Adresseliste: 

Læserservice: Adia, tlf. 73 12 15 00 // Becksöndergaard, tlf. 35 83 70 // By MICKLEIT, tlf. 61 69 81 46 // Deichmann, tlf. 33 34 38 00 // Glo Skin Beauty, gloskinbeauty.dkGudrun Sjöden, tlf. 33 13 44 99  // H&M, tlf. 70 10 23 31 // Kaffe, tlf. 97 21 62 66 // Laurie, tlf. 71 74 72 74 // Lund Copenhagen, tlf. 32 96 17 17 // Masai, tlf. 33 32 23 33My little curvy love, mylittlecurvylove.com // Orlando, tlf. 35 35 57 58  // Sandgaard, tlf. 70 7022 84  // Sanne Nordahn, tlf. 26 40 53 25  // Sneaky Fox, tlf. 97 26 77 00Tamaris, tamaris.com // Topshop, topshop.com // Zoey, tlf. 25 35 70 00