Nyt look
Mode

Anne Mette fik et nyt look: Jeg sad fast i den samme stil

af Anne Bruhn Jørgensen og Liv Barfoed 13. juni 2018
Foto: Heidi Maxmiling. Modeassistent: Malou Hansen. Frisør: Karin Morgan/Terkelsen Intercoiffure. Makeup-artist: Rikke Jeberg/Glo Skin Beauty. Model: Anne Mette Berthelsen
55-årige Anne Mette Berthelsen oplever, at det er blevet sværere at finde tøj i takt med, at hun er blevet ældre. Vi gav derfor Anne Mette et nyt look og inspiration til en mere farverig garderobe med nogle nye snit.

Anne Mette fik et helt nyt look med SØNDAG

Anne Mette fik ny inspiration til sin stil af SØNDAG, da hun følte, at hun sad fast i den samme stil og havde brug for andre inputs til både tøj, hår og makeup. 

Hvem: Anne Mette Berthelsen

Alder: 55 år

Bopæl: Hals i Nordjylland

Højde: 172 cm

Tøjstørrelse: 42

Job: Receptionist hos Niras

Privat: Gift med Finn og har ingen børn

Før:

I takt med at jeg er blevet ældre, synes jeg, det er blevet sværere at finde ud af, hvad der klæder mig, og jeg føler lidt, at jeg sidder fast i den samme stil. Jeg kan godt lide farver, men jeg har det alligevel med at vælge de mere neutrale som sort, hvid og grå. Jeg går primært med nederdele til lige over knæet og så en striktrøje. I forhold til makeup går jeg altid med en streg under øjet og lidt øjenskygge, men det er også det, så jeg kunne godt tænke mig lidt inspiration til at gå med mere farverig makeup.

LÆS OGSÅ: Se Gittes vilde forvandling, da hun fik et nyt look

Efter:

Jeg er rigtig glad for mit nye hår og min nye hårfarve, så den vil jeg bevare fremover. Jeg fik nogle gode tips til, hvordan jeg kan lægge min øjenskygge, når jeg nu har lidt tunge øjenlåg, så det vil jeg eksperimentere med fremover. Jeg har opdaget, at jeg sagtens kan gå med farver, og jeg er særligt vild med den gule kjole.

Hår:

Frisør Karin Morgan fra Terkelsen Intercoiffure begynder med at lægge nogle lyse reflekser i Anne Mettes hår. En klar lys farve og en mere varm, men lys farve, som begge skal give noget spil til håret. Samtidig gør de to forskellige nuancer, at Anne Mettes hår ikke kommer til at se for afbleget ud, forklarer Karin. Efterfølgende får håret en toning, som hjælper med at farve håret og samtidig tilfører det lidt mere glans. Karin mener, at Anne Mettes hudfarve og hendes blå passer bedst til et lyst hår.  Fordi Anne Mette har et lidt tungt hår, forsøger Karin at tynde ud i det, samtidig med at hun bevarer længden. På den måde får Anne Mette en frisure, som indrammer hendes ansigt og giver hende lidt mere kant. Til sidst får Anne Mette farvet vipper og bryn.

Makeup:

Makeupartist Rikke Jeberg fra Glo Skin Beauty begynder med at lægge en dagcreme på Anne Mettes hud, sådan at hun har en god base at arbejde med. Efterfølgende får huden et tyndt lag primer, som gør, at makeuppen lægger sig mere ensartet, samtidig med at den holder længere. Ovenpå pensles lidt foundation, som også lægges på halsen for at skabe en mere neutral overgang. Langs vippekanten lægger Rikke en sort, flydende eyeliner. Lige over den lægger hun en mørkebrun øjenskygge, og helt oppe øverst på øjenlåget lægger hun en mellembrun øjenskygge. På midten af øjenlåget lægges en lys øjenskygge, og de forskellige øjenskygger blendes sammen. Den våde kant får lidt sort eyeliner, og vipperne får en omgang sort mascara. Læberne tegnes op med en lyserød læbeblyant, og efterfølgende pensles læbestiften på.

LÆS OGSÅ: Bente fik et nyt look: Sådan pifter du nemt til klassiske op

Se i  galleriet, hvor fin Anne Mette blev, da hun fik et nyt look: 

Anne Mette før hun fik et nyt look. 

Klassisk med et feminint strejf

Skjortekjole, 1.800 kr. Gant. Bukser, 1.300 kr. Gant. Rosa ruskindssko, 1.599 kr. Apair. Lyserøde briller, 299 kr. Izipizi. Sølvøreringe, 1.000 kr. Jane Kønig.

TIP: Hvis du er korthåret, kommer store øreringe virkelig til sin ret.

 

Stråler om kap med solen

Gul kjole, 650 kr. Cos. Gule ruskindssko, 1.100 kr. Cos. Grønne briller, 2.400 kr. Carlottas Village. Øreringe, 950 kr. Jane Kønig.

TIP: Brug briller i kontrastfarver – det gi’r den gule kjole lidt kant.

 

Afslappet i weekenden

Stribet bluse, 800 kr. Gant. Cardiganblazer, 1.900 kr. Gant. Blomstrede bukser, 1.000 kr. Gant. Briller, fås i styrker fra 0 til +3, 299 kr. Izipizi. Stjerneøreringe i sølv, 950 kr. Jane Kønig. Ringene er modellens egne.

TIP: En casual jakke kan dresses op og ned, alt efter hvilken bluse man har under.

 

Festklar i fine striber

Kjole med striber, 449 kr. H&M. Røde sko med pløs, 1.499 kr. Apair. Cat-eye-briller, 2.400 kr. Carlottas Village.  Sølvøreringe, 598 kr. Chros Copenhagen.

TIP: Brug tilbehør i farver, der matcher kjolen.

 

Adresseliste:

Apair, tlf. 33 91 99 20

Carlottas Village, tlf. 21 60 14 60

Cos, cos.com

Chros Copenhagen, chros.com

DEB Collection, tlf. 39 16 18 66

Gant Store, tlf. 33 93 06 90

Glo Skin Beauty, tlf. 40 31 03 15

H&M, tlf. 70 10 23 31

Izipizi, tlf. 30 22 05 35

Jane Kønig, tlf. 33 15 86 87

Monkeyglasses, tlf. 33 11 13 22

Pilgrim, tlf. 63 33 33 33

Terkelsen Intercoiffure, tlf. 35 42 09 72

Tommy Hilfiger, tlf. 70 20 80 73