Annonce

6 typiske bh-udfordringer – sådan løser du dem!

af ANNONCE 7. marts 2016
Gnavende bøjler, ømme skuldre eller løse skåle med lidt for god plads? Der er ikke den udfordring, der ikke kan vendes til en fordel. Se her hvordan!
En bh kan skabe meget kaos, men den kan også skabe ren magi og løse flere problemer, end du nok umiddelbart tror. Når det ikke spiller med bh’en, handler det som regel om, at du har fået fingrene i en forkert bh – eller at du er udstyret med en gammel bh, som ikke dækker dit behov lige nu og her. Kroppen ændrer sig, og det bør din bh derfor også at gøre: - Vi oplever, at omkring 80 procent af de kvinder, der kommer ind i butikken bruger en forkert bh. Oftest er omkredsen for stor, mens skålen er for lille, og det resulterer i enten i en flad barm, en barm, der falder ud af skålen eller en delle mellem armhule og bryst, forklarer Christina Nejstgaard, butikschef hos Triumph på Strøget i København.  Størrelsen er dog ikke den eneste udfordring, vi kvinder oplever. Vi ser nærmere på seks udfordringer, der alle kan tackles med lidt bh-snilde.   

Sådan tackler du udfordringerne

 

Jeg mangler fylde
Mangler du fylde, så anskaf dig en push up-bh udstyret med et indlæg, der giver et bredt skub fra siden, som skaber kavalergang og fylde.

  Min stay up-bh falder ned Som med alle bh’er er det vigtigt, at du har den helt rette størrelse. Bæltet skal sidde til, så du lige kan få ind finger ind under og skålen skal passe, så barmen sidder flot. Undgå at bruge bodylotion omkring bh-området, da dette kan resultere i, at bh’en falder ned.    Jeg får ondt i skuldrene Oplever du smerte i skuldrene, er det, fordi stropperne bærer barmen i stedet for bæltet, som er langt bedre rustet til dette formål. Sørg for at bæltet sidder godt til, lægger sig glat og ikke sniger sig op mod nakken. Det er bæltet, der skal bære barmen – ikke skuldrene.    Mine bryster er for store Vælg en minimizer-bh, som kan få din barm til at syne en skålstørrelse mindre ved at den presser brystet ind, mens den stadig formår at skabe en flot form og give optimal støtte.    Bøjlen gnaver Igen handler det om, at du har en bh i forkert størrelse, men bryder du dig generelt ikke om at have en bøjle under brystet, kan du vælge Magic Boost fra Triump, der med en blød silikonebøjle næsten giver en følelse af, at du ikke har nogen bh på. Selv om bøjlen er blød, får du stadig en rigtig god støtte og form til din barm.   Min bh passer ikke til mit tøj Om sommeren kan bh’en komme til at syne, uden det er intentionen. Vælg her en stay up-bh eller ret på stropperne, så du skaber en halterneck eller bryderryg. Flere bh’er er udstyret med stropper, der gør det muligt at skabe en alternativ ryg.    Bestil en bh-fitting hos Triump & vind et sæt undertøj - SE MERE HER