sommersko
Mode

30 par skønne sommersko

8. maj 2018
af Christine Sonne-Schmidt
Foto: Jakob Kirk.
Det er tid til det store skifte i skoskabet. Tid til at lufte fødderne i sæsonens nye lækre sandaler, som alle er behagelige at have på – flade såvel som høje. Her kan du vælge og vrage mellem 30 par skønne sommersko

30 PAR SKØNNE SOMMERSKO

ESPADRILLER

De findes i skønne farver, striber og højder. Den karakteristiske sål er lavet i reb og resten af skoen som regel i stof. Bløde og rare at have på og ses tit med kilehæl, som giver de smukkeste ben. Brug dem til alle dine fine sommerkøb.

Espadriller fra Soludos, 410 kr. Køb dem her

BADESANDALER

... er kommet for at blive, og vi elsker dem! Fantastiske og nemme at bruge og har udviklet sig til sko, du også kan bruge andre steder end på stranden, hvis du vælger en festlig model med pels, glimmer eller print. Fungerer især til korte nederdele, hvor de giver lidt tyngde forneden, og til løse, tynde bukser.

Sandaler fra Stine Goya, 900 kr. Køb dem her

SE OGSÅ: Se knebene, der gør dine stiletter behagelige at gå i

JESUSSANDALER

En sandaltype, som skal ses PÅ. De mange læderremme og metaldetaljer bliver så smukke på foden og ser skønne ud til lange florlette kjoler, nederdele og vide bukser.

Sandaler fra Shoe the Bear, 899 kr. Køb dem her

MULES

Sæsonens moderigtige sandaler uden hælkap, lige til at stikke i. Findes i de skønneste farver og er behagelige at have på i varmen – også selv om der er højde på hælen.

Sko fra Billi Bi, 1.099 kr. Køb dem her

LÆS OGSÅ: Sådan får du smukke sommerfødder

SANDALER MED HÆL

Sæsonens chunky hæle giver en fin højde, samtidig med at de er behagelige at gå i en hel dag. Brug dem til den fine kjole i et afslappet sommerlook, eller til hverdag med smalle stumpebukser eller jeans.

Sandaler fra Stine Goya, 1.600 kr. Køb dem her

I GALLERIET HERUNDER FIND DU FLERE FLOTTE SOMMERSKO