sæsonens modekøb
Mode

15 modekøb der også holder i næste sæson

28. december 2018
af Line Sekula
Foto: Mondadori.
Er du klar til den nye sæson, der er lige om hjørnet? Flere af efterårets tendenser fortsætter ind i foråret, og måske kan du være heldig at finde de gode køb (eller noget, der ligner) på udsalg.

DISSE 5 TENDENSER HOLDER OGSÅ IND I NÆSTE SÆSON

DENIM Denim går aldrig af mode og vil til evig tid have en solid plads i de flestes klædeskab. Lige nu skal du gå efter det feminine tvist – kjoler, nederdele og jeans mixet med stiletter og hårspænder.
GUL Der var mange solgule sæt på catwalken, og de vil lyse smukt op på en klar vinterdag. Hvis du ikke er til et helt gult sæt, så er farven også fin sammen med denim. HVERDAGSCHIK Gå efteråret i møde med blide farver og rene snit. Klassikere som skjorter, jakkesæt og trenchcoats er nøgleord i denne tendens. Mix med strik og uld og få det perfekte outfit. LÆS OGSÅ: 20 sikre trends denne vinter SPORTY Den sporty tendens trækker lige nu i retning af kjole og et godt mix med det feminine – måske som tilbehør.
STØVEDE PASTELLER De smukke pastelfarver var at se overalt sidste sæson, men nu bevæger vi os over i mere støvede toner. Mix de varme pasteller med få kontrastfarver i form af tilbehør. BLIV INSPIRERET TIL SÆSONENS TRENDS I GALLERIET HERUNDER

Operations

https://dk-femina-backend.imgix.net/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også