https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1339-mit-nye-jeg.jpg
Stil

Mit nye jeg: Se Lonnies forvandling

27. september 2013
af Redaktionen
Lonnie arbejder som træner og coach og hjælper andre med at blive smukke og lækre. Hun har hele sit liv dyrket konkurrencesvømning, ridning og dans. Men nu er Lonnie træt af evig og altid at gå i joggingtøj og træningssko og med håret i knold. Hun vil gerne lære at fremhæve og skjule, så det samlede udtryk bliver mere feminint og harmonisk.

Navn: Lonnie Bo Pedersen
Alder: 37 år
Profession: Selvstændig personlig træner, kost og sundhedscoach
By: Randers
Kropstype: Pokalen

Se her, hvordan du skal klæde dig, hvis din kropstype er pokalen

Hvordan har oplevelsen som helhed været?
– Det var sjovt at se, hvordan sådan en produktion foregår indefra, og jeg følte mig godt behandlet og forkælet. Det er usædvanligt for mig at bruge en hel dag på tøj, hår og makeup – det kan man sagtens gå hen og blive afhængig af!

Hvad har oplevelsen betydet for dig og din hverdag i dag?
– Min hverdag er ikke meget forandret efter makeoveren, da jeg pga. mit job stadig er nødt til hovedsagelig at gå i træningstøj. Dog er jeg blevet mere modig mht. form og farver på mit træningstøj. Når jeg skal finde nyt tøj, der ikke er træningstøj, så er jeg med stor succes begyndt at benytte mig af en stylist – jeg må vist bare indse, at jeg ikke helt kan selv endnu.

Spar 20% på alt shapewear fra Trinny & Susannah i FEMINAs shop

Hvilket tip var det mest brugbare?
– Det mest brugbare tip, jeg fik, var, at de med det samme spottede, at jeg er en person, der har brug for kontrol og effektivitet for at få min hverdag som selvstændig til at hænge sammen. Det smitter af på, hvilken type tøj jeg føler mig godt tilpas i. Det stramme træningstøj giver ubevidst en følelse af kontrol.
– Hårmæssigt fik jeg også et tip til, hvordan jeg skal få mit ellers fine hår til at fylde mere, og derfor er jeg begyndt at bruge en volumenspray ... dog er jeg nødt til at gå med håret sat op det meste af tiden, men på trods af det fylder håret mere og er lettere at lave lidt sjov med.

Find din kropstype her, og se, hvilket tøj der fremhæver dine fortrin og skjuler skavankerne

Trinnys & Susannahs stiltip til Maja:
Nyd, at du har en flot og veltrænet krop, og husk så at vise den frem, når du klæder dig på.

Tip fra makeupartisten:
Brug en knaldrød læbestift for at friske looket op og gøre det ekstra festligt, når du skal ud

Læs også