Lenes forvandling
Stil

Mit nye jeg: Se Lenes forvandling

7. oktober 2013
af Redaktionen
Lene har i mange år arbejdet som forsikringsmæglerassistent, og hun har nu taget uddannelsen, så hun kan arbejde som forsikringsmægler. Lene har en tendens til at klæde sig for ungt, hun synes, tøjet er smart, men hun kan godt se, at det ikke altid er passende til hendes alder. Lene drømmer om at blive en selvbevidst, stilsikker, sofistikeret, sexet og strålende 50-årig

Navn: Lene Petersen
Alder: 49 år
Profession: Forsikringskonsulent
By: Aalborg
Kropstype: Timeglas

Se her, hvordan du skal klæde dig, hvis din kropstype er Timeglas

Hvordan har oplevelsen som helhed været?
– Oplevelsen har været sjov og positiv og frem for alt grænseoverskridende. Jeg vil normalt helst holde mig diskret i baggrunden og være lidt usynlig, men nu har jeg rundet de 50 og synes, det er på tide at få set dæmonerne i øjnene og komme frem i lyset. Så da jeg så fik muligheden for at komme i Trinny og Susannahs kyndige hænder, ja, så kunne jeg ikke sige nej, det var jo en enestående chance for at bryde lidt ud af ”forsigtigheden”. Jeg nød at være omkring de super søde og hamrende professionelle mennesker, der hjalp med at få det bedste frem i mig med tøj, makeup og frisure – det er jo en prinsesse værdigt. Stor ros og respekt til Trinny og Susannah og ikke mindst hele det fantastiske team.

Hvad har oplevelsen betydet for dig og din hverdag i dag?
– Jeg har siden makeoveren skiftet job, og min nye stilling kræver mere udadvendthed og gåpåmod, og her er frem for alt sket det, at jeg er trådt et skridt ud af min comfortzone, og det har været rigtig godt for mig. Jeg husker på, at man jo ikke behøver at være perfekt.

Spar 20% på alt shapewear fra Trinny & Susannah i FEMINAs shop

Hvilket tip var det mest brugbare?
– Jeg har fået øjnene op for, at hvide skjorter ikke nødvendigvis er det mest klædelige. Jeg er blevet mere opmærksom på at gå efter flere farver og kan se, hvordan det giver liv til ansigtet. Jeg lovede vist Trinny på scenen, at nu skulle jeg gå hjem og skille mig af med en stor del af mine hvide bluser. Jeg har vist også kasseret en del af dem, men jeg kan ikke helt afvise, at der også har sneget sig et par nye hvide skjorter ind i skabet. Det ER ikke nemt at lave om på en ”gammel hest”, men jeg har fokus på det, og inderst inde véd jeg jo, hun har ret.
– Mit næste løfte til mig selv er, at når jeg fylder 70, så går jeg med hat og læbestift. For forfængelighed har ingen alder!

Trinny & Susannahs stiltip:
Gå efter farver, det liver op og kan nemt flettes ind i en ellers mørk garderobe.

Tip fra makeupartisten:
Mange mister lidt af fylden i øjenbrynene med årene, så et godt tip er at farve dem op med en brynfarve, der lægger sig op ad din hårfarve. Og husk ikke at farve dem alt for mørke!

Find din kropstype her, og se, hvilket tøj der fremhæver dine fortrin og skjuler skavankerne

Læs også